Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Κακοκαιρία - Κρήτη: Ένας άνδρας νεκρός στο Ηράκλειο, παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του - Πληροφορίες για τρεις αγνοούμενους (βίντεο)


Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά σε δρόμο στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ η κακοκαιρία συνεχίζει να σφυροκοπά από το βράδυ της Παρασκευής όλο το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο άνδρας φαίνεται να εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του εν μέσω κακοκαιρίας.

Το όχημά του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα ο άνδρας να βρει τραγικό θάνατο. Πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητό του σφήνωσε στο κανάλι αντιπλημμυρικού έργου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ακόμη ένας άνθρωπος φαίνεται να παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Κάτοικος της περιοχής που μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ξέσπασε δυνατή βροχή που διήρκησε περίπου 20 λεπτά. Τα λεπτά αυτά ήταν αρκετά ώστε οι δρόμοι να μετατραπούν σε χειμάρρους και αυτοκίνητα να παρασυρθούν ακόμα και μέχρι τη θάλασσα… 


Όπως αναφέρει το cretapost, τουλάχιστον τρεις άνθρωποι αγνοούνται σε δύο διαφορετικά συμβάντα τόσο στην Αγία Πελαγία και όσο και στη Λυγαριά με την Πυροσβεστική να τους αναζητά. Σημειώνεται ότι πρόκειται για τρία άτομα τα οποία ενδεχομένως να έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά της βροχής.

Σημειώνεται πως από το βράδυ της Παρασκευής βρέχει σε όλη την Κρήτη, ενώ από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου είχαν παρουσιαστεί και τα πρώτα προβλήματα. Ωστόσο, η κακοκαιρία εντάθηκε μέσα σε λίγη ώρα με τραγικά αποτελέσματα. 

Εικόνες σοκ στην Λυγαριά

Στη Λυγαριά δεκάδες αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί μέχρι τη θάλασσα…

Με πληροφορίες από cretapost.gr, creta24.gr, neakriti.gr

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom