Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Κολωνός: Αναμένεται ένταλμα σύλληψης και για την σύζυγο του βιαστή - Κατηγορείται για χρηματισμό και υπόθαλψη


Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Ηλία Μίχου φαίνεται να συνομιλούσε με την μητέρα της 12χρονης προκειμένου να προσφέρει χρήματα για να καλυφθεί η υπόθεση. Η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι η μητέρα της ζήτησε χρήματα για να μην μιλήσει.

Νέα εντάλματα σύλληψης αναμένεται να εκδοθούν εντός της ημέρας για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται ένταλμα σύλληψης και για την σύζυγο του Ηλία Μίχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες Τετάρτη, οι τραπεζικοί λογαριασμοί της συζύγου του Ηλία Μίχου, «άνοιξαν» στο πλαίσιο της κατεπείγουσας παραγγελίας του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του protothema.gr  η αστυνομία πλέον έχει βάλει στο στόχαστρο και την σύζυγο του κατηγορούμενου 53χρονου Ηλία Μίχου εκτιμώντας ότι υπάρχουν στοιχεία που την εμπλέκουν στην υπόθεση όχι σε ό,τι έχει να κάνει την υπόθεση μαστροπείας, αλλά για υπόθαλψη εγκληματία και απόπειρα εκβιασμού για να «κλείσουν» τα στόματα των συγγενών του κοριτσιού.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βάσει των διαλόγων που έχουν στις εκατοντάδες σελίδες των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών η σύζυγος του 53χρονου γνώριζε την υπόθεση. 

Σημειώνεται, πάντως, ότι για την ώρα το ένταλμα σύλληψης δεν έχει εκδοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom