Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Καβάλα: «40 χρόνια που είμαι ιατροδικαστής, αυτό δεν το έχω ξαναδεί»! - Τι είπε ο ιερέας για την κηδεία (βίντεο)


Συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα αναφορικά με το φρικτό έγκλημα στην Καβάλα. Υπενθυμίζεται πως 56χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε, με κυνηγετική καραμπίνα, την πρώην σύντροφό του και το μόλις 11 μηνών μωρό τους.

Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής που εξέτασε τις σορούς των θυμάτων της διπλής δολοφονίας στην Καβάλα.Όπως είπε ο Νίκος Κιφνίδης, ο 56χρονος πυροβόλησε και το μωρό και την γυναίκα πισώπλατα με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος.

«Το παιδί έχει πύλη εισόδου στην αριστερά ωμοπλατιαία χώρα και πύλη εξόδου δεξιά κάτω κοιλιακή χώρα…Δηλαδή πέρασαν σκάγια και προκάλεσαν ρήξη πνευμόνων και ήπατος του παιδιού» εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι!»

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή, το μωρό πυροβολήθηκε με μικρά σκάγια, για πουλιά, ενώ η γυναίκα με χοντρά για αγριογούρουνα.

«Έκανε δύο προσπάθειες, στην πρώτη προσπάθησε να πυροβολήσει στο στήθος, μάλλον σκέφτηκε την καρδιά, μία και έξω, αλλά το όπλο πιθανόν γλίστρησε. Τα σκάγια πέρασαν κάτω από το δέρμα, χωρίς να προκαλέσει ρήξη πνευμόνων» συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής Καβάλας. 

Σχετικά με την απόσταση που δέχτηκαν τους πυροβολισμούς τα θύματα, αναφέρει πως ήταν κοντινή, περίπου στα δύο με τρία μέτρα.

«Είμαι σαράντα χρόνια ιατροδικαστής, σπάνια βλέπω τέτοια περίπτωση, να σκοτώνουν εν ψυχρώ 11 μηνών μωρό,αυτό δεν το έχω ξαναδεί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι είπε ο παπάς που τέλεσε την κηδεία του 57χρονου

Ο πατήρ Δανιήλ Καρυπίδης μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την κηδεία που τέλεσε στον αυτόχειρα 57χρονο.

«Σήμερα βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη στιγμή. Όπως όλοι γνωρίζουμε ο αυτόχειρες δεν κηδεύονται. Κανονικά εδώ στο χωριό όταν πεθαίνει κάποιος, ακολουθούμε την νεκρώσιμη ακολουθία από τα μεγάφωνα, κλαίμε όλοι μαζί τον θανόντα, τα μαγαζιά είναι κλειστά και οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα. Τον αυτόχειρα τον γνώριζα και το παιδί του, που εγώ το βάφτισα. Δεν αρνήθηκα να τον κηδέψω όπως γράφεται απλά προβληματίστηκα»,

»Κατόπιν συνεννοήσεως και την κατάθεση της ιατρικής γνωμάτευσης που μου κατέθεσε συγγενικό πρόσωπο, ότι ο αυτόχειρας έπασχε από ψυχικά νοσήματα, και με εντολή του σεβασμιότατου μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Στεφάνου, τελέσαμε την εξόδιο ακολουθία και ευθύς αμέσως έγινε η ταφή κεκλεισμένων των θυρών με μόλις 6 συγγενείς διότι, υπήρχε βεβαρημένο κλίμα λόγω της δολοφονίας που είχε πράξει», είπε αρχικά ο πατήρ Δανιήλ Καρυπίδης.

«Να αναφέρω ότι υπήρξε γραφείο τελετών και τη σορό δεν την έφερε το περιπολικό της αστυνομίας. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε με την εφαρμογή άκρας οικονομίας και με πολλή προσοχή και διάκριση όπως αρμόζει σε κάθε άνθρωπος ο οποίος αποτελεί εικόνα Θεού. Σε κάθε περίπτωση δεν αποδεχόμαστε την πράξη αυτοχειρίας και της αφαίρεσης άλλης ανθρώπινης ζωής», επεσήμανε.

https://www.megatv.com/ & https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom