Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Ο Παναιτωλικός "έπνιξε" τον ΠΑΣ Γιάννινα στη λίμνη, 4 - 1 με χατ τρικ του Καρέλη (φωτο & βίντεο)


Στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε το απόγευμα τον Παναιτωλικό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ο οποίος πήρε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του με 4 - 1.

Και οι δύο ομάδες προέρχονταν από ήττα κι αναζητούσαν τον βαθμό ή τους βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι με τον γηπεδούχο ΠΑΣ Γιάννινα να έχει την κατοχή της μπάλας και σχετική υπεροχή στο πρώτο μέρος, αλλά με τους Αγρινιώτες κατά διαστήματα πολύ καλοί και εξαιρετικά αποτελεσματικοί... με κορυφαίο το Νίκο Καρέλη που πέτυχε τρία γκολ...

Με τα σημερινά γκολ ο Καρέλης ανέβηκε στην δεύτερη θέση των σκόρερς με 6 γκολ, πίσω από τον Αϊτόρ που έχει πετύχει 7!

Ο Παναιτωλικός ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ και να πετύχει και δεύτερο γκολ πριν συμπληρωθεί το ημίωρο του αγώνα, ενώ οι Γιαννιώτες αν και είχαν ευκαιρίες άργησαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα....

Στο 7' ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ: Έπειτα από μία μακρινή μπαλιά του Μλάντεν, ο Μόρσεϊ μπήκε από αριστερά στην περιοχή, πλάσαρε όμορφα στη γωνία του Σούλη και άνοιξε το σκορ 0 - 1.

Στο 25' ο Παναιτωλικός βρήκε δεύτερη φορά δίχτυα: Έπειτα από μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Λάρσον γύρισε προς τον Καρέλη, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και 0 - 2.

Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός "έκατσε" κι ο ΠΑΣ κυνηγούσε τουλάχιστον ένα γκολ και τα κατάφερε...

Στο 34' ο ΠΑΣ Γιάννινα ξαναμπήκε στο παιχνίδι: Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Εραμούσπε έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη 1 - 2.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση, αλλά το ημίχρονο έληξε με τον Παναιτωλικό να προηγείται....

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο, ο ΠΑΣ να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και να ψάχνει το γκολ,ενώ ο Παναιτωλικός μπήκε νωθρά στο ματς κι είχε ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ του Ντουάρτε που έδιωξε σε κόρνερ την τελευταία στιγμή ο Σούλης.

Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς να αλλάζει κάτι, ο Γιάννης Αναστασίου έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές και μία ο Στάικος.... και ο Παναιτωλικός έβαλε τρίτο γκολ (δεύτερο του Καρέλη)!

Στο 71' ο Παναιτωλικός έκανε το 3-1: Μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Κορνέλιους πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Καρέλης με προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Ψυχρολουσία για τον ΠΑΣ Γιάννινα που στη συνέχεια με αρκετές αλλαγές προσπάθησε, αλλά όχι μόνο δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα αλλά δέχτηκε και τέταρτο γκολ (τρίτο του Καρέλη).

Στο 87' ο Παναιτωλικός πέτυχε κι άλλο γκολ με τον Καρέλη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ. Μάλιστα πανηγύρισε με το siu του Ρονάλντο.

Ο Παναιτωλικός ενώ και σήμερα είχε προβλήματα στην άμυνα και κατά διαστήματα ήταν σαν να παρέδινε τα όπλα, εντούτοις πήρε μια ακόμα μεγάλη νίκη εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 4 - 1 σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα!

* Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ ο Μιχάλης Μπακάκης ξαναφόρεσε τη φανέλα τα Παναιτωλικού μετά από 9 χρόνια!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Μπαγκαλιάνης, Εραμούσπε, Κιάκος, Σόρια, Καραχάλιος, Λιάσος(59' Τζήμας), Ποζνάνσκι(81' Λώλης), Ροστέρο, Μορέιρα(81' Μπάλαν), Σταματελόπουλος(72' Παμλίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Μπακάκης(85' Αποστολάκης), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν(80' Φλόρες), Ντίας(59' Μάρτενσον), Ντουάρτε, Σενγκέλια(58' Κολοβός), Μόρσεϊ(58' Νταγκό), Καρέλης.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom