Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Χαλκιδική: Η στιγμή που το νεαρό ζευγάρι ανακάλυψε την κρυφή κάμερα - Υπάλληλος του ιδιοκτήτη η 25χρονη


Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση με την κρυφή κάμερα σε δωμάτιο τουριστικού καταλύματος στην Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr η 25χρονη που έκανε την καταγγελία μαζί με τον φίλο της είναι εργαζόμενη σε κατάστημα εστίασης που έχει στην κατοχή του ο ιδιοκτήτης των ενοικιαζόμενων δωματίων στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την προηγούμενη εβδομάδα ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε ο ίδιος να παραχωρήσει το δωμάτιο στη νεαρή προκειμένου να διαμείνει εκεί μαζί με τον σύντροφό της για να εξοικονομήσουν χρήματα. Έτσι και έγινε τελικά, καθώς η νεαρή δέχθηκε την πρόταση.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο δωμάτιο και τίποτα το περίεργο δεν υπήρχε μέχρι τη στιγμή που ο 26χρονος πήγε να φορτίσει το κινητό σε μία πρίζα απέναντι από το κρεβάτι τους και διαπίστωσε ότι εκεί υπήρχε μία συσκευή, που όπως προέκυψε ήταν καταγραφικό μηχάνημα εικόνας και ήχου.

Μόλις επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλαν το περιστατικό στο τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά, το οποίο και χειρίζεται ακόμα την υπόθεση.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν στη Voria.gr πως γίνεται λόγος για ακόμα δέκα ζευγάρια που φέρονται να έχουν πέσει θύματα τέτοιων καταγραφών στο ίδιο κατάλυμα. Από μέρα σε μέρα αναμένεται η ανάλυση του υλικού από την ΕΛΑΣ για να εξακριβωθεί αν όντως απεικονίζει και άλλα ζευγάρια που είχαν καταλύσει εκεί τις προηγούμενες ημέρες από την καταγγελία.

«Έβαλα την κάμερα για να μη με κλέβουν»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Όταν κλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες να δώσει εξηγήσεις στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως είχε εγκαταστήσει το καταγραφικό-κάμερα για να ελέγχει τον χώρο ώστε να μην κλαπεί κάτι.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: