Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Τίμησαν τον Μιχάλη Κούση στον 14ο Ημιμαραθώνιο του Αγρινίου - Μεγάλη η συμμετοχή (φωτο & βίντεο)

Πρώτοι οι αδελφοί Σταμούλη - Στις γυναίκες η Βηθλεέμ Σάπιου

Με μεγάλη συμμετοχή, 270 αθλητών και αθλητριών από το Αγρίνιο, τις γύρω περιοχές αλλά και από την υπόλοιπη χώρα διεξήχθη σήμερα Κυριακή ο 14ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Μιχάλης Κούσης», με τους αθλητές να εκκινούν από τη Δογρή στις 09:30 το πρωί.

Την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου,με τις καιρικές συνθήκες να είναι εξαιρετικές και τη διοργάνωση να χαρακτηρίζεται από αρτιότητα.

Στις 10. 00 δόθηκε η εκκίνηση της διαδρομής του 1χλμ στην πλατεία Δημοκρατίας από τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Ζαρκαβέλη.

Υπόθεση… των Αγρινιωτών αδελφών Σταμούλη οι δύο πρώτες θέσεις, με τους αθλητές να τερματίζουν μαζί και τρίτο στην κατάταξη να αναδεικνύεται ο Γιώργος Μήνος.

Στις γυναίκες πρώτευσε η Βηθλεέμ Σάπιου, με δεύτερη την Μαρία Καλέντζη και τρίτη την Δήμητρα Τσαλοκώστα.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα και οι χρόνοι των αθλητών

Ο Δήμαρχος Αγρινίου ευχαρίστησε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον 14ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Μιχάλης Κούσης»:

«Συγχαρητήρια σε όλους όσους πήραν μέρος, τα αθλητικά σωματεία της πόλης για την άριστη συνεργασία, την Τροχαία Αγρινίου, τους εθελοντές, τον Ιατρικό Σύλλογο τον Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών για την προσφορά τους αλλά και τους υποστηρικτές του Αγώνα. Ο 14 ος Ημιμαραθώνιος ήταν εμφανώς αναβαθμισμένος και χάρισε συγκινητικές στιγμές».

Ξεχώρισε φυσικά ο αθλητής που έτρεξε όλη τη διαδρομή με αμαξίδιο ενώ ακολούθησαν σε πανηγυρικό κλίμα οι απονομές των βραβείων και των δώρων στους νικητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom