Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Βιασμός 12χρονης: «Πρόσωπο της διπλανής πόρτας» ο 34χρονος που συνελήφθη σήμερα - Δυο προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ


Από την πρώτη στιγμή, σχεδόν, οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση με τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό λένε ότι όσοι άνδρες εμπλέκονται και είχαν μιλήσει με το παιδί ή είχαν κλείσει ραντεβού για σεξουαλική συνεύρεση ήταν «πρόσωπα της διπλανής πόρτας».

Αυτό φαίνεται ότι ισχύει και για τον τελευταίο από τους συλληφθέντες, τον 34χρονο.

Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη την Κυριακή (16.10.2022) και φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το 12χρονο παιδί από τον Κολωνό. Ο άνδρας αυτός είναι επιχειρηματίας, έχει εταιρία μεταφορικής μαζί με τον πατέρα του σε περιοχή κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στους «πελάτες» του Ηλία Μίχου.

Ο 34χρονος συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο 34χρονος συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη, ενώ κατηγορείται ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής.

Δυο παρουσιάστηκαν μόνοι τους στη ΓΑΔΑ

Η αστυνομία έκανε γνωστό επίσημα ότι δύο άνδρες προσήλθαν στην ΓΑΔΑ μόνοι τους για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για δύο από τους 213 άνδρες ηλικίας 39 και 55 ετών που φέρεται ότι μιλούσαν με την ανήλικη από τον Κολωνό μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στους αστυνομικούς συνομίλησαν το καλοκαίρι με ένα άτομο που μοιάζει με την ανήλικη που έχει πέσει θύμα μαστροπείας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι πρωινές και απογευματινές ώρες σήμερα (16-10-2022), προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Όπως ανέφεραν, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση».

Παράλληλα, αναμένονται νέες συλλήψεις ατόμων που φέρονται να βίασαν την 12χρονη.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom