Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Όθων Παπαδόπουλος μιλάει για πρώτη φορά μετά το «διαζύγιο» με την Ρούλα Πισπιρίγκου (βίντεο)


Στο MEGA και στο «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε σήμερα το πρωί ο Όθωνας Παπαδόπουλος για την αποχώρηση του από την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και των τριών παιδιών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου σχεδιάζει πλέον τις επόμενες κινήσεις της, με τον Αλέξη Κούγια που την εκπροσωπεί. 

Ο πρώην δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος, κάνει την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση, από τη στιγμή που έπαψε να εκπροσωπεί νομικά την 33χρονη, στην καυτή υπόθεση από την Πάτρα…

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τις δολοφονίες των 3 παιδιών της, από την Πάτρα και αναμένεται να απολογηθεί προς το τέλος του μήνα. Βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Αλέξη Κούγια και μελετούν όλα τα στοιχεία της δικογραφίας, αλλά και τα όσα μαθαίνουν για τις πρώτες καταθέσεις στην 35η ανακρίτρια. 

Η 33χρονη και οι στενοί συγγενείς που την στηρίζουν αποφεύγουν τις δηλώσεις, επιμένουν πως πρόκειται για μια σκευωρία και ευελπιστούν ότι πολύ σύντομα, τα δεδομένα θα ανατραπούν.

Τη δική του θέση αναφορικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τη λύση της συνεργασίας τους, παρουσιάζει ο παλιός συνήγορος υπεράσπισής της, Όθων Παπαδόπουλος. «Δεν μπορώ να απαντήσω στο γιατί, καθώς με δεσμεύει ο κώδικας δεοντολογίας», δήλωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στο Mega.

Θέλησε όμως ο δικηγόρος να τονίσει ότι άσκησε τα καθήκοντά του με όση μεγαλύτερη ένταση, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και αξιοπρέπεια ήταν δυνατόν. Για τα επόμενα στάδια της υπόθεσης με κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου, ο κύριος Παπαδόπουλος είπε πως είναι κρίσιμα και ότι θα είναι αυτά, που θα κρίνουν την έκβαση της τύχης της 33χρονης.

Πολύ σύντομα η ανάκριση θα ολοκληρωθεί, δηλαδή η εξέταση των μαρτύρων και δεν αποκλείεται μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου να κληθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου σε απολογία. Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη του Live News, Βασίλη Λαμπρόπουλου, η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα κατέθεσε υποστηρίζοντας την αρχική της ιατροδικαστική έκθεση για την Μαλένα.

Η ιατροδικαστής, όμως, στην χθεσινή της κατάθεση στην ανακρίτρια, ανέφερε ότι με βάση τα νέα στοιχεία που διάβασε, μπορεί ο θάνατος του παιδιού να οφείλεται σε ραγδαίο υποξικό επεισόδιο, υποστηρίζοντας ότι αυτό το επεισόδιο μπορεί να συμβεί και από χορήγηση φαρμάκου.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom