Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Ευρυτανία: Συνεχίζεται το θρίλερ στη λίμνη Κρεμαστών - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας (βίντεο)

Πριν πολλά χρόνια είχε αυτοκτονήσει ο πατέρας της 48χρονης πέφτοντας στη θάλασσα

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης Ευρυδίκης που δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή συνεχίζονται και σήμερα.

Είναι τα μέλη της ομάδας διάσωσης από την Θεσσαλονίκη με το ειδικό υποβρύχιο drone, που έφτασαν στη λίμνη Κρεμαστών για να βοηθήσουν στις έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης που εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή.

«Όταν ήρθαμε έβρεχε πάρα πολύ. Τώρα σταμάτησε η βροχή. Είναι ευνοϊκές οι συνθήκες. Ούτε φυσάει, ούτε τίποτα. Είμαστε καλά. Προετοιμαστήκαμε και έχουμε μπει μέσα, πριν δέκα λεπτά μπήκαμε στο νερό μαζί με τη βάρκα της ΕΜΑΚ και τους βατραχανθρώπους του λιμενικού. 

Τώρα μόλις έπεσε το drone στο νερό. Θα σας υποδείξω τα δύο σημεία που έχουν εντοπίσει για να δούμε αν μπορούμε να βγάλουμε μια άκρη. Αν χρειαστεί θα μείνουμε και αύριο», ανέφερε ο Χρήστος Ράμμος, πρόεδρος Ομάδας Διάσωσης ΟΦΚΑΘ.

Οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει λεπτό και θα συνεχιστούν για αρκετές ημέρες ακόμη αν χρειαστεί. Ο σύζυγος της Ευρυδίκης, βρίσκεται κάθε μέρα εκεί και παρακολουθεί.

Το παιχνίδι της μοίρας - Τραγική φιγούρα η μητέρα της 48χρονης

Πριν 44χρόνια ο άντρας της πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στη θάλασσα και τώρα η γυναίκα αυτή, παρακολουθεί τους διασώστες να προσπαθούν να βρουν τη κόρη της στα νερά της λίμνης.

Δύο εξαφανίσεις σε έξι μήνες

Είναι οι ίδιες εικόνες, όπως πριν από 6 μήνες, όταν γίνονταν έρευνες στο ίδιο σημείο για να βρεθεί μία άλλη γυναίκα, 52 ετών, που χάθηκε κι εκείνη από προσώπου γης.

Τα μόνα που είχαν βρει τότε, τον περασμένο Μάρτιο, ήταν τα παπούτσια και το κινητό της 52χρονης. Ότι δηλαδή, άφησε πίσω της και η Ευρυδίκη. Κάποιοι λένε ότι ίσως η 48χρονη να ήξερε τις λεπτομέρειες από εκείνη την εξαφάνιση και ν’ αντέγραψε τον τρόπο.

Τραγικές ομοιότητες σε δύο παρόμοιες υποθέσεις, στον ίδιο τόπο, με διαφορά λίγων μόλις μηνών.

Δείτε το βίντεο:

https://www.lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: