Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Τι πραγματικά συνέβη με τον 50χρονο στον Κεραμεικό - Τα έως τώρα στοιχεία για τον θάνατό του


Σε θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση του θανάτου του 50χρονου, που εντοπίστηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου με τις Aρχές να μην μπορούν να καταλήξουν αν ξυλοκοπήθηκε ή αν έπεσε.

Ποια είναι τα στοιχεία που έχουμε έως τώρα; Αρχικά επιβεβαιώνεται ότι ο 50χρονος είχε δημιουργήσει στο παρελθόν προβλήματα στα νυχτερινά μαγαζιά, καθώς όπως είπε ο γιος του στους αστυνομικούς, είχε καβγαδίσει τουλάχιστον δύο φορές.

Στην κατάθεσή του ο γιος τόνισε ότι «δημιουργούσε προβλήματα. Ξέραμε για τουλάχιστον δύο περιστατικά που δέχθηκε επίθεση». Ο 50χρονος μετά το διαζύγιό του σύχναζε στα μαγαζιά στο Γκάζι και συχνά μεθούσε.

Δεύτερον, ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και ήταν ο πρώτος που βρέθηκε στο σημείο, κατέθεσε ότι δεν είδε τι συνέβη, απλά άκουσε φασαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο εν λόγω αστυνομικός περνούσε από το σημείο και είδε τον 50χρονο πεσμένο κάτω. Την ίδια στιγμή άκουσε κάποιον να φωνάζει «βοήθεια, βοήθεια».

Αρχικά υπέθεσε ότι οι φωνές προήλθαν από τον άτυχο 50χρονο, αλλά τελικά ήταν από έναν υπάλληλο μαγαζιού, ο οποίος βγαίνοντας να πετάξει τα σκουπίδια είδε τον 50χρονο αναίσθητο και άρχισε να φωνάζει.

Έως τώρα, οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει κάτι από το υλικό που πήραν από τις κάμερες ασφαλείας.

Οι πληροφορίες του enikos.gr, αναφέρουν ότι ο 50χρονος φορούσε μασέλα. Η μασέλα βρέθηκε κάτω, αλλά δεν μπορεί να διευκρινιστεί αν κατέληξε στον δρόμο λόγω πτώσης ή λόγω ξυλοδαρμού.

Ο 50χρονος είχε τραυματιστεί στη μύτη και στο στόμα. Και τα δύο τραύματα μπορεί να έχουν προκληθεί είτε από την πτώση είτε από έναν ενδεχόμενο καβγά. Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί που τον εξέτασαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς αποδίδουν τον θάνατο σε ανακοπή.

Με αυτά τα δεδομένα οι αστυνομικοί δεν μπορούν να καταλήξουν σε ασφαλές συμπέρασμα για το πώς κατέληξε νεκρός ο 50χρονος Κ. Λ.

Την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή και αναμένεται να είναι αυτή που θα λύσει τον γρίφο και να ρίξει φως στα αίτια και τις συνθήκες θανάτου.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom