Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Κεραμεικός: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν 50χρονο!


Νεκρός μετά από ξυλοδαρμό από ομάδα νεαρών έπεσε ένας 50χρονος Έλληνας τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Κεραμεικό.

Όλα ξεκίνησαν στις 06.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Κεραμεικό με 4-5 άτομα να χτυπούν έναν 50χρονο άνδρα ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματά με το ΕΚΑΒ.

Ο άνδρας δεν άντεξε από το άγριο ξυλοκόπημα και κατέληξε. Οι δράστες αναζητούνται ενώ το επεισόδιο διαδραματίστηκε κοντά στα μαγαζιά στον Κεραμεικό στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζάγρεως.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι νεαροί που ενεπλάκησαν στον ξυλοδαρμό ήταν μεθυσμένοι, ενώ γίνεται λόγος πως ο 50χρονος πείραζε τις κοπέλες τους.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης - Αναστασία Σταματοπούλου 
https://www.newsit.gr/

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μία κατάθεση. Ο μάρτυρας ανέφερε ότι είδε από μακριά μια μηχανή να πλησιάζει τον 50χρονο και τον οδηγό να τον ξυλοκοπεί με βαναυσότητα. Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε.

Αμέσως στο σημείο έφτασε η αστυνομία και το ασθενοφόρο. Ο 50χρονος είχε πολλά τραύματα από τα χτυπήματα αλλά πληροφορίες από το νοσοκομείο αναφέρουν ότι η αιτία του θανάτου του ήταν η ανακοπή.

Ο 50χρονος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, Έλληνας, ενώ είχε χωρίσει πριν από λίγο καιρό. 

Το τελευταίο διάστημα επισκεπτόταν με μεγάλη συχνότητα τα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής, όπου όπως σημειώνουν όσοι τον είχαν δει, έπινε αρκετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom