Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ζωγράφου: Πυροβολισμοί στην Πολυτεχνειούπολη με έναν τραυματία (φωτο)

H ανακοίνωση της Αστυνομίας

Πυροβολισμούς με τραυματία είχαμε σήμερα το πρωί στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου μετά από επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν εγκληματία με ποινικό μητρώο που πυροβολήθηκε κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες.

Αμέσως την περιοχή απέκλεισαν δυνάμεις της ΟΠΚΕ.

Επιχείρηση της αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (27.09.2022) στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί και ότι υπάρχουν τραυματίες. 

Η επιχείρηση στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου έγινε με την συνδρομή των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και των ΕΚΑΜ με στόχο – όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες – τον εντοπισμό ατόμου που βρισκόταν στις εστίες του ΕΜΠ. 

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Ερυθρό Σταυρό μεταφέρεται ένας 30χρονος που έχει τραυματιστεί. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο τραυματισμός του σχετίζεται με το περιστατικό των πυροβολισμών. 

Δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής επίσης αν οι πυροβολισμοί έπεσαν μέσα ή έξω από την Πολυτεχνειούπολη.

Σύμφωνα με αναγνώστη του newsit.gr στο σημείο επικρατεί αναστάτωση, με αρκετό κόσμο να βρίσκεται συγκεντρωμένο.

https://www.newsit.gr/

H ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 06:00 το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου και ειδικότερα στην Φοιτητική Εστία, παρουσία Εισαγγελέα, σε συνδυασμό με τη διεξαγωγή ερευνών σε σπίτια υπόπτων για εγκληματικές δραστηριότητες.

Η επιχείρηση διεξάγεται διότι η Φοιτητική Εστία, χρησιμοποιείται ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Στη διάρκεια της επιχείρησης, 35χρονη ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε. Κατά την αποχώρησή της δέχθηκε επίθεση από σεσημασμένο 30χρονο αλλοδαπό, τον οποίο τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού της όπλου.

Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom