Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε το παιδί του, τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε


Αδιανόητη τραγωδία στην Καβάλα με έναν 50χρονο να πυροβολεί τη γυναίκα του και το 1,5 ετών παιδί του, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία της Καβάλας, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα, από την απίστευτη τραγωδία που συντελέστηκε το πρωί της Παρασκευής (30/09). 

Ένας 50χρονος άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και το παιδί του, πριν βάλει τέλος και στη δική του ζωή…

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο 50χρονος πυροβόλησε τη σύζυγό του και το 1,5 ετών παιδί τους ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Η αστυνομία έχει σπεύσει στο χωριό Λεκάνη, όπου έγινε το τραγικό συμβάν, κι έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για την υπόθεση.

Το διπλό φονικό και η αυτοκτονία, ήρθαν να συνταράξουν την τοπική κοινωνία λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του 52χρονου άνδρα στη Χρυσούπολη από έναν 25χρονο, πρώην συνάδελφό του. 

https://www.newsbomb.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Realfm, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και ο κτηνοτρόφος φοβόταν ότι η πρώην γυναίκα του θα πάρει το παιδί τους και θα φύγει στη Γερμανία.

Επίσης αυτές τις μέρες αναμένονταν η απόφαση δικαστηρίου για την επιμέλεια του παιδιού τους!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του https://www.protothema.gr/, ο άνδρας φέρεται να ήταν κτηνοτρόφος και να σκότωσε γυναίκα και παιδί με την κυνηγετική του καραμπίνα

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρισκόταν τους τελευταίους μήνες σε διάσταση και ήταν σε διαφωνία σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού τους.

Σήμερα το πρωί, ο άντρας πήγε από το σπίτι, πήρε μαζί τη γυναίκα και το παιδί του και τους οδήγησε στο κτήμα του όπου τους πυροβόλησε.

Ο άντρας ήταν Ελληνας, ενώ η γυναίκα γερμανικής καταγωγής.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τελέστηκε το φρικτό έγκλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom