Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Σέρρες: Οχιά δάγκωσε εθελόντρια κατά τη διάρκεια ερευνών για τον εντοπισμό ηλικιωμένου


Ένα περιστατικό που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση συνέβη σήμερα, κατά τη διάρκεια των ερευνών στη Βισαλτία Σερρών, για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου, που εξαφανίσθηκε την περασμένη Τετάρτη, από την τοπική κοινότητα Αγίου Δημητρίου.

Μία οχιά δάγκωσε την εθελόντρια του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ), που είναι η συνοδός του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.

Αμέσως επικοινώνησε μαζί της ο Πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ Χρήστος Ράμος και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της, καθώς φαίνεται ότι την έσωσαν οι ειδικές μπότες που φορούσε, ωστόσο το σοκ που υπέστη είναι μεγάλο.

Μαζί της ήταν και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας Βασίλης Σκαπέρδας.

Στην περιοχή υπάρχουν πολλές οχιές, που είναι δηλητηριώδεις, με τον Πρόεδρο του ΟΦΚΑΘ να εφιστά την προσοχή σε όλους όσοι συμμετέχουν στην έρευνα.

«Πρέπει να προσέχουν όλοι όσοι συμμετέχουν στην έρευνα. Ευτυχώς η εθελόντριά μας είναι καλά στην υγεία της» ανέφερε στο Infonews24, ο κ. Χρήστος Ράμος.

https://infonews24.gr/

Χωρίς αποτέλεσμα και οι σημερινές έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου

Δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα ήταν και οι σημερινές(Παρασκευή 23/9) έρευνες, για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου, που εξαφανίσθηκε από την τοπική κοινότητα Αγίου Δημητρίου, του Δήμου Βισαλτίας.

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν οι έρευνες, για τρίτη μέρα, με την αγωνία να «κορυφώνεται» για την τύχη του ηλικιωμένου.

Στις έρευνες και αύριο θα συμμετέχουν πυροσβέστες, αστυνομικοί, ΕΜΑΚ, η πολιτική προστασία του Δήμου Βισαλτίας, εθελοντές και από σήμερα ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ) ο Ερυθρός Σταυρός ενώ θα συνδράμουν και κυνηγοί από την περιοχή.

https://infonews24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom