Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Θεσ/κη: Επεισόδιο με πυροβολισμούς - Ένας τραυματίας (φωτο & βίντεο)


Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμό και τραυματισμό ατόμου σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/7) στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερις αλλοδαποί τσακώνονταν επί της οδού Λαγκαδά 116 έξω από γυμναστήριο, με τον έναν να βγάζει ξαφνικά πιστόλι και να τραυματίζει έναν Γεωργιανό με τον οποίο είχε έρθει σε αντιπαράθεση, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Ο δράστης κατάφερε να τραυματίσει το άτομο, το οποίο μαζί με έναν ακόμη εξ αυτών που τσακώνονταν, τράπηκε σε φυγή.

Μάλιστα, αυτήν την ώρα, οι άνδρες της Αστυνομίας πραγματοποιούν αυτοψία στο χώρο όπου έγινε το συμβάν, ενώ έχουν βρει και τον κάλυκα από το πυροβόλο όπλο.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει αποδεικτικό στοιχείο, προκειμένου να φτάσουν πιο κοντά στη σύλληψη των δραστών. Στο σημείο που φαίνεται στη φωτογραφία του GRTimes, βρέθηκε ο κάλυκας του πυροβόλου όπλου.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο GRTimes, ότι τη στιγμή της συμπλοκής περνούσαν παιδιά από το σημείο, ενώ λίγο πιο μετά από το ίδιο σημείο υπάρχει στάση του ΟΑΣΘ, με τους επιβάτες να αποχωρούν τρέχοντας και έντρομοι.

Τον τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την οδό Καραμανλή για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Παπανικολάου, αφού νωρίτερα του έδωσε τις πρώτες βοήθειες δικυκλιστής του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τον διασώστη του ΕΚΑΒ ο οποίος περιέθαλψε τον τραυματία το τραύμα στο πόδι του μπορεί να προκλήθηκε ή από μαχαίρι ή από σφαίρα, κάτι που όμως δεν μπορεί να διαπιστωθεί αν δεν εξεταστεί η πληγή.

Το θύμα έχει σοβαρό τραύμα στο πόδι (σ.σ. πιθανόν από τη σφαίρα), ενώ έχει χτύπημα και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάνει πολύ αίμα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.





Ρεπορτάζ: Κώστας Κεχαγιάς - Αναστασία Κοσμίδου https://www.grtimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom