Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Εντυπωσιακή η παρουσία της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στο 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας στην Πάτρα (φωτο)


Η παρουσία της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου με περίπτερο στο 2 ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας στην Πάτρα στις 9-11/9/22 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών, ήταν εντυπωσιακή.

Υπέροχη διοργάνωση και πλούσια η ατζέντα του φεστιβάλ όπου συμμετείχαν 82 κοινωνικοί φορείς.

Με την προτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΑμεΑ Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Πατρέων «Συμμετοχή-Αλληλεγγύη-Ενότητα», η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου προέβαλε τις δράσεις της, ενημέρωσε εκτενέστατα, ενθουσίασε επισκέπτες και φορείς και αναπτύχθηκαν δεσμοί και σχέσεις με τους εκπροσώπους τους.

Οι απλοί πολίτες γνώρισαν τους φορείς και τους ανθρώπους που αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους στην κοινωνική προσφορά.

Η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Χαρ. Μπονάνου, του Προέδρου της ΠΟΜΑμεΑ Δυτικης Ελλαδας & Νοτιων Ιονιων Νήσων κ. Αντώνη Χαροκόπου, του Δημάρχου Πατρέων κου Πελετίδη, βουλευτών, πολιτευτών, περιφερειακών συμβούλων, οι μεγάλες ομάδες μπάσκετ της Πάτρας ο ΑΠΟΛΛΩΝ και ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Πατρών, οι πρωταθλητές παραολυμπιακών αθλημάτων όπως ο κ. Γρηγόρης Πολυχρονίδης και η κ. Άννα Ντέντα με το Boccia και απλών πολιτών, έδωσαν τη δυνατότητα να γίνουν εποικοδομητικοί διάλογοι για τα «Γενναία Παιδιά» με την Πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κα Κολοβού Λαμπρινή και τους εργαζόμενους.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την ΠΟΜΑμεΑ Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων και τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Χαροκόπο, τον Δήμο Πατρέων για την πρωτοβουλία του εγχειρήματος και την καθιέρωση του φεστιβάλ ως θεσμό.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στο Φεστιβάλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom