Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Τα Καναρίνια "τσίμπησαν" βαθμό στο Περιστέρι, Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1 - 1 (φωτο)


Τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με τον Παναιτωλικό να φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.Ισόπαλες 1 - 1 οι δύο ομάδες σ' ένα ματς που είχε δύο πρόσωπα...

Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας σε όλο το πρώτο ημίχρονο και προσπαθούσε για το γκολ που ήρθε λίγο μετά το ημίωρο. Στο δεύτερο μέρος όλως παραδόξως υποχώρησε και άφησε την πρωτοβουλία και το γήπεδο στον Ατρόμητο, ο οποίος το εκμεταλλεύτηκε μία φορά.

Στο 33' ο Παναιτωλικός πήρε το προβάδισμα στο σκορ: Ο Καρέλης απέφυγε τον Γκόμεζ με υπέροχη ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο αριστερό πλασέ νίκησε τον Γιαννιώτη γράφοντας το 0 - 1.

Στο 35' ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έδειξε απευθείας κόκκινη στον Ντουάρτε για σκληρό μαρκάρισμα στον Κουέν, όμως με παρέμβαση του VAR την πήρε πίσω.

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος και βρήκε γρήγορα αυτό που ήθελε,ενώ στη συνέχεια έψαχνε την ανατροπή στο παιχνίδι.

Στο 50' ο Ατρόμητος στην πρώτη του καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος έκανε το 1-1 με το Ροτάριου: Ο Μουνίθ με μια φανταστική μπαλιά βρήκε τον Ρουμάνο στην περιοχή, αυτός έβαλε πλάτη στον Κορνέλιους και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ανέστη!

Ο Ατρόμητος συνέχισε να είναι ελαφρώς καλύτερος, έχοντας περιορίσει τον Παναιτωλικό στα καρέ του. Ωστόσο οι παίκτες του Κρις Κόουλμαν δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Ανέστη, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Από την άλλη πλευρά ο Αναστασίου πέρασε στο ματς τον νεοαποκτηθέντα Κολοβό σε μια προσπάθεια να ανεβάσει τον Παναιτωλικό.

Προς το τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες έδειχναν χαλαρές και ικανοποιημένες προφανώς από τον βαθμό της ισοπαλίας....

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες καλές φάσεις στις δύο εστίες, με αποτέλεσμα να παραβιάσουν από μια φορά τις αντίπαλες εστίες. Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ήταν αυτός που κυνήγησε περισσότερο το δεύτερο γκολ και το τρίποντο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα....

Τέλος παιχνιδιού με το φτωχό 1 - 1 σ' ένα παιχνίδι  που φαινόταν εξαιρετικά γρήγορο κι ενδιαφέρον στην αρχή και κατέληξε απλά διαδικαστικό χωρίς ουσία....

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Σουάρεθ(76' Μαυρομάτης), Γκονζάλες, Κούεν, Μουνίθ(80' Σάμουελ), Ρομπάιγ(80' Τζοβάρας), Ροταρίου, Κιάρτανσον(84' Τζαβίδας).

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης(72' Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης(72' Χουχούμης), Μλάντεν, Φλόρες, Ντουάρτε, Νταγκό(85' Μάρτενσον), Σενγκέλια(58' Κολοβός), Καρέλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom