Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Βαρθολομιό: 12χρονος έμεινε ορφανός για δεύτερη φορά - Έχασε τους θετούς και τους βιολογικούς γονείς του


Δεν το χωρά ανθρώπινος νους, αυτό που καλείται να αντιμετωπίσει ένας 12χρονος μαθητής από την περιοχή του Βαρθολομιού, ύστερα από τον χαμό και των δύο του θετών γονιών από κορονοϊό.

Τραγική ειρωνεία είναι πως ο 12χρονος ήταν υιοθετημένος από το ζευγάρι καθώς έχει χάσει και τους φυσικούς γονείς του. 

Το δράμα της οικογένειας δεν μπορούν να πιστέψουν γείτονες και κάτοικοι της περιοχής του Βαρθολομιού, ενώ σύμφωνα με πηγές, τον 12χρονο αναμένεται να αναλάβει ο θείος του – αδελφός του θετού πατέρα του – ο οποίος μένει μόνιμα στο εξωτερικό.

«Είναι πολύ στενάχωρο και σκεφτόμαστε το παιδί τι θα γίνει. Ο γείτονάς μας ήταν καλός επαγγελματίας και νιώθουμε σαν να έχουμε χάσει δικό μας άνθρωπο», αναφέρουν γείτονες του άτυχου 67χρονου που έχασε προχθές τη μάχη με τον κορονοϊό, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε «φύγει» για το μεγάλο ταξίδι και η 62χρονη σύζυγός του.

Ήταν παραμονή Χριστουγέννων όταν ο 67χρονος επαγγελματίας του Βαρθολομιού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν γείτονες του, βρέθηκε θετικός στην Covid-19 και από τότε ξεκίνησε ο γολγοθάς του με την ασθένεια. 

Όπως αναφέρουν κάτοικοι και γνωστοί, δεν πίστευαν ποτέ πως θα κατέληγε τόσο άσχημα, όπου φτάνοντας στο σήμερα να εκτυλίσσεται αυτή η ανείπωτη τραγωδία για τον άτυχο 12χρονο μαθητή.

https://www.ertnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom