Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Παναιτωλικός - Βόλος έμειναν στο 0 - 0 (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο βροχερό Αγρίνιο την ομάδα του Βόλου στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και μετά από ένα πολύ καλό και γρήγορο ματς μοιράστηκαν από ένα βαθμό μένοντας στο 0 - 0.

Ο Βόλος ήταν στην 10η θέση με 28 βαθμούς, όσους και ο Παναιτωλικός που ήταν στην 9η και οι δύο ήθελαν τη νίκη, οι μεν Θεσσαλοί γιατί είχαν μαθηματικές ελπίδες για τα playoffs, καθώς έχουν και αγώνα λιγότερο, ενώ ο Παναιτωλικός για να έχει πλεονέκτημα έδρας στα playouts.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό με τους γηπεδούχους να υπερέχουν ελαφρώς και τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς...

Εξαιρετική εμφάνιση και από τις δύο ομάδες και δίκαιο το 0 - 0, αν και οι δύο θα μπορούσαν να έχουν πετύχει γκολ, με τον Παναιτωλικό να έχει περισσότερες ευκαιρίες, αλλά μετά το 70' η κούραση άρχισε να φαίνεται....

Στο 10' η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ο Νταγκό από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Μεντόσα, ο οποίος πλάσαρε αμέσως, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 20' κι άλλη ευκαιρία για τους Αγρινιώτες: Ο Νταγκό από τα αριστερά εκτός περιοχής, έκανε το σουτ, όμως ο Κλέιμαν δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα και μπλόκαρε.

Στο 28' πολύ καλή ευκαιρία για τον Βόλο: Έπειτα από επικίνδυνη απομάκρυνση του Χουχούμη, ο Φαν Βερτ κράτησε ζωντανή την μπάλα, γύρισε από τα δεξιά και ο Ορός μπροστά από τον Ανέστη προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το σώμα του. Ομως ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού απέκρουσε.

Στο 44' η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Νταγκό πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι!!!

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ.

To δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δύο αλλαγές για την ομάδα του Βόλου και μία πολύ καλή ευκαιρία για γκολ για τους ίδιους, ενώ ο Παναιτωλικός συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό του πρώτου.

Στο 50' ευκαιρία για τον Βόλο: Ο Μπαρτόλο με τον Ρεγκατέν έπαιξαν το ένα-δύο και ο Φαν Βερτ στην καρδιά της περιοχής, έμεινε όρθιος, γύρισε το σώμα του, έκανε το σουτ, αλλά μπλόκαρε ο Ανέστης.

Στο 55' ο Νταγκό πήρε την μπάλα στα αριστερά της περιοχής, συνέκλινε, έκανε το σουτ, η μπάλα έφυγε όμως αρκετά άουτ....

Τα λεπτά κυλούσαν με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει ταχύτατα στο γήπεδο, να γίνονται φάσεις στις δύο περιοχές, αλλά και πολλά λάθη εκατέρωθεν με το γκολ να μην έρχεται για καμία ομάδα... ενώ τα πόδια βάραιναν και λόγω της βροχής που έπεφτε ασταμάτητα.

Στο 89' μια καλή φάση για τον Βόλο με τη μπάλα μετά από προβολή του Φαν Βερτ να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και να φεύγει άουτ.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και οι δύο είχαν την ευκαιρία τους να πετύχουν γκολ, αλλά τόσο ο Φερνάντες όσο και ο Καρέλης δεν τα κατάφεραν κι έτσι Παναιτωλικός - Βόλος έμειναν στο 0 - 0 και στις ίδιες θέσεις που είχαν με 29 πλέον βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τέταρτο στη σειρά αγώνα ο Παναιτωλικός δεν δέχτηκε γκολ!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Χουχούμης, Κορνέλιους, Λάρσον, Μαλής, Φλόρες, Μάρτεσον, Νταγκό(72' Ντίας), Μεντόσα(82' Βέργος), Μόρσεϊ(33' Ντουάρτε), Καρέλης.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Ρομέρο, Γκιουλέν, Πουρίτα(46' Μπαρτόλο), Σοάρες, Τσοκάνης, Ορόζ(81' Νίνης), Φερνάντες, Κορέα(46' Ρεγκατέν), Φαν Βερτ.
 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom