Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Ουκρανία: Ρώσοι σαμποτέρ εκτελούνται εν ψυχρώ στο Κίεβο (βίντεο)


Φονικές συμπλοκές σημειώνονται από το πρωί της Παρασκευής ανάμεσα σε Ουκρανούς στρατιώτες και Ρώσους σαμποτέρ, σε δρόμους προαστίων του Κιέβου.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα, καταγράφονται δύο περιστατικά στα οποία φέρεται να συνδέονται και να εμπλέκονται Ρώσοι που ενήργησαν ως σαμποτέρ.

Σε ένα περιστατικό που έγινε μπροστά από μεγάλο οικοδομικό συγκρότημα, σε πάρκινγκ, στα βόρεια του Κιέβου, στο Όμπολον, δύο Ρώσοι δέχθηκαν τα πυρά των Ουκρανών στρατιωτών αφού έκλεψαν φορτηγό του ουκρανικού στρατού.

Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που το φορτηγό, το οποίο στην καρότσα μεταφέρει πολυβόλο, διασχίζει το πάρκινγκ. Οι δύο επιβαίνοντες έχουν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους με καμουφλάζ. Δέχονται τα ουκρανικά πυρά και πέθαναν λίγο αργότερα. Ένας Ουκρανός στρατιώτης πλησιάζει και διαπιστώνει τον θάνατό τους.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη παράλληλα με το πρώτο, όταν τη στιγμή που έπεφταν τα πυρά, τανκ συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που περνούσε δίπλα από το πάρκινγκ. Ο ηλικιωμένος οδηγός σώθηκε από θαύμα με τους διασώστες να τον βγάζουν σώο λίγο αργότερα.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom