Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Λυκόβρυση: Έφοδος στο σπίτι 31χρονου εμπόρου κοκαΐνης - Το λευκό τζιπ και η διακίνηση ναρκωτικών


Στη σύλληψη ενός 31χρονου αλβανικής καταγωγής για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης στα Βόρεια Προάστια της Αττικής, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο 31χρονος ντίλερ συνελήφθη στη Λυκόβρυση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών.

Σε έφοδο που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του, βρήκαν μία συσκευασία που περιείχε 470 γραμμάρια κοκαΐνης, 1.880 ευρώ και ηλεκτρονική ζυγαριά.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΛ.ΑΣ., που έδωσε στη δημοσιότητα και σχετική φωτογραφία με τα κατασχεθέντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 31χρονος είχε ως έδρα του την Λυκόβρυση, όπου και συνελήφθη. Κυκλοφορούσε με ένα λευκό τζιπ και πωλούσε κοκαΐνη στην πελατεία του στα Βόρεια Προάστια, σε περιοχές όπως η Νέα Ιωνία και η Κηφισιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει ξανά τον 31χρονο στο παρελθόν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 31χρονου

“Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 23-2-2022 στη Λυκόβρυση, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 31χρονος αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμου στη διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης στην περιοχή των Βορείων Προαστίων, εντοπίστηκε ο 31χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Ειδικότερα, κατελήφθη εντός της οικίας του, να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση, συσκευασία περιέχουσα ποσότητα κοκαΐνης βάρους -470- γραμμ.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • -470- γραμμ. κοκαΐνης
  • ηλεκτρονική ζυγαριά
  • το χρηματικό ποσό των 1.880- ευρώ
  • επιχειρησιακό αυτοκίνητο
  • κινητό τηλέφωνο

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom