Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

«Βόμβα» από γιατρό για το θρίλερ της Πάτρας: «Ήταν ήδη νεκρή η Μαλένα»! (βίντεο)


H αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Live News για τις συνθήκες θανάτου της μικρής Μαλένας το 2019, ήρθε να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά στο θρίλερ της Πάτρας.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», γιατρός που έζησε τον θάνατο του παιδιού τον Απρίλη του 2019 υποστηρίζει πως η μητέρα που ήταν μαζί της στο μονόκλινο δωμάτιο, τους ειδοποίησε περίπου 5 λεπτά μετά το θάνατο του παιδιού της.

Η κατάθεση της γιατρού έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αντίστοιχη της 33χρονης μητέρας, που είχε κάνει λόγο για υποτονική αντίδραση και έλλειψη βασικών γνώσεων τόσο από τους γιατρούς όσο και από το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Οι γιατροί ήταν σε δωμάτιο άλλου ασθενούς. Εκεί τους βρήκε η μητέρα της Μαλένας, που περιγράφει ότι τους έψαχνε. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έδρασαν άμεσα, παρότι όταν τους κάλεσε η μητέρα το παιδί ήταν ήδη νεκρό. Ήταν μελανό, είχε μυδρίαση και δεν είχε σφυγμό.

Οι γιατροί που μπήκαν στο μονόκλινο δωμάτιο, κλήθηκαν από τους αστυνομικούς να περιγράψουν τις εικόνες που αντίκρισαν με την 33χρονη μητέρα να βρίσκεται δίπλα τους

«Δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι η ίδια προσπάθησε να επαναφέρει το παιδί της. Ήταν σε τέτοια θέση, σαν να μην το άγγιξε καθόλου. Αυτό μου είπαν οι συνάδελφοι. Ούτε βέβαια και η ίδια ποτέ ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε μόνη της να το επαναφέρει», αναφέρουν οι γιατροί για τον θάνατο της Μαλένας.

Η 33χρονη από την άλλη περιγράφει τα γεγονότα από τη δική της σκοπιά. Έχει καταθέσει πως η Μαλένα πέθανε μπροστά στα μάτια της και έτρεξε αμέσως για να ειδοποιήσει τους γιατρούς…

Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς έχει αναφέρει: «Της μίλησα, της φώναξα «Μαλένα, Μαλένα» της πήρα από τα χέρια τα πανάκια που είχε ως συνήθεια να κρατά στον ύπνο της και έτρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών να τις φωνάξω. Δεν τις βρήκα. Πήγα στο δωμάτιο των γιατρών και πάλι δεν βρήκα κανέναν. Σε κάποιο δωμάτιο άκουσα φωνές και έτρεξα. Ήταν εκεί και καθόντουσαν, τους είπα «τρέξτε το παιδί μου κάτι έπαθε και η αντλία χτυπάει. Μου είπαν «ησύχασε δεν είναι τίποτα» τους λέω «τρέξτε» και μπήκαμε δωμάτιο».

Η μητέρα συνεχίζει στην κατάθεσή της και περιγράφει τα όσα έγιναν στο δωμάτιο με τη γιατρό όπως λέει να βρίσκεται σε αδράνεια και τους νοσηλευτές να τηλεφωνούν για να τους πουν τι πρέπει να κάνουν.

«Η γιατρός την κοιτούσε με απορία και αδράνεια, με αποτέλεσμα να την πιάσω από το μπράτσο και να της πω: «τι κάνεις, θα ενεργοποιηθείς; Το παιδί πεθαίνει, δεν το βλέπεις; Δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ ούτε ανάνηψη. Κάλεσαν την ΜΕΘ του Αγλαϊα να πάρουν οδηγίες για ένεση ενδοκάρδιας αδρεναλίνης και ατροπίνης. Με ρωτούσαν τα κιλά της κι έφερναν το ένα οξύμετρο πίσω από το άλλο, γιατί δεν λειτουργούσαν».

Η γιατρός, που ήταν η ίδια που επέμεινε να γίνει νεκροτομή στο κοριτσάκι δίνει μια εντελώς διαφορετική διάσταση…

«Ο θάνατος της Μαλένας ήταν αιφνίδιος, μη αναμενόμενος και πρέπει να διερευνηθεί», αναφέρει η γιατρός για τον θάνατο της Μαλένας.

Οι συζητήσεις για τη συνέντευξη που έδωσαν την περασμένη εβδομάδα οι γονείς συνεχίζονται με τον δικηγόρο που τους εκπροσωπεί να στέλνει νέα μηνύματα…

«Επί τρία χρόνια οι γονείς έχουν πλαντάξει στο κλάμα. Στέρεψαν τα δάκρυά τους. Κι όμως βρίσκονται κάποιοι επιπόλαια και αναίσθητα να επικαλούνται τη «γλώσσα του σώματος» και να λένε ότι η χαροκαμένη μητέρα των τριών κοριτσιών ήταν ψυχρή στην τηλεόραση. Δεν έχουν άλλο κλάμα οι γονείς», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Σε κάθε περίπτωση ο μυστηριώδης θάνατος της μικρής Μαλένας βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομικής έρευνας, με τη γιατρό αλλά και τη μητέρα του παιδιού να βρίσκονται στη λίστα των ατόμων που θα κληθούν να καταθέσουν…

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom