Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Δολοφονία στη Γλυφάδα: «Τον καθάρισα, της έτρωγε τα λεφτά» είπε αφού σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του (φωτο & βίντεο)


Tι ισχυρίστηκε ο 51χρονος γιος της ιδιοκτήτριας του χρωματοπωλείου που έστησε από τα ξημερώματα καρτέρι στον σύντροφο της γυναίκας - Είχε μαζί του ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου, το κάρφωσε με λύσσα στο σώμα του άτυχου άνδρα κι όπως λένε οι αστυνομικοί «τον ξεκοίλιασε» με οκτώ μαχαιριές.

Τους τελευταίους δύο μήνες έφυγε από τη Δανία όπου ζούσε και ήρθε στην Ελλάδα για να «κλείσει», όπως παραδέχθηκε στους αστυνομικούς, τους ανοικτούς λογαριασμούς.

Η χρόνια σχέση της μητέρας του με τον 66χρονο Ιωάννη, δεν είχε πάρει ποτέ την έγκριση του. Την έβρισκε λανθασμένη και χρησιμοθηρική καθώς θεωρούσε ότι το θύμα «έτρωγε τα λεφτά» της μητέρας του, ιδιοκτήτριας του χρωματοπωλείου επί της οδού Ηπείρου στην Άνω Γλυφάδα.

Έτσι, σήμερα τα ξημερώματα ο 51χρονος δράστης πήρε την απόφαση να στήσει καρτέρι και να τελειώσει μια για πάντα μια εκκρεμότητα που στο θολωμένο του μυαλό, δεν μπορούσε με τίποτα να διευθετηθεί.

Οπλισμένος με ένα τεράστιο στρατιωτικό μαχαίρι επιβίωσης, περίμενε άγρια χαράματα έξω από το χρωματοπωλείο και όταν ο 66χρονος εμφανίστηκε άρχισαν να τσακώνονται.

Στη συνέχεια έβγαλε το μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει με λύσσα στο σώμα του άτυχου άνδρα. Ήταν, δε, τέτοιο το μίσος που έτρεφε για αυτόν που όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί «τον ξεκοίλιασε» με οκτώ μαχαιριές. Ούτε τα ουρλιαχτά και οι εκκλήσεις του θύματος του, τον εμπόδισαν να ολοκληρώσει το φρικαλέο έργο του. Φαίνεται πώς όλα ήταν προσχεδιασμένα.

Γι' αυτό και οι κινήσεις ήταν μηχανικές. Όταν «πήρε» τη ζωή του 66χρονου συντρόφου της μητέρας του, μπήκε στο αυτοκίνητο, ανηφόρισε στην οδό Βορείου Ηπείρου και στάθμευσε έξω από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής. Άφησε το μαχαίρι στο κάθισμα, ανέβηκε στα γραφεία και παραδόθηκε.

«Τον καθάρισα» είπε στους αστυνομικούς. «Είχα αποφασίσει εδω και καιρό να το κάνω. Τον σκότωσα και ήρθα να παραδοθώ. Εκμεταλλευόταν τη μητέρα μου. Της έτρωγε τα λεφτά από την επιχείρηση της. Δεν μπορούσε να συνεχιστεί αυτό» υποστήριξε ο στυγνός δολοφόνος του 66χρονου.

«Τον είδαμε πεσμένο, πάνω σε μία γλάστρα», είπε αυτόπτης μάρτυρας

«Πρώτα ήρθε αστυνομία, μετά ήρθε το ΕΚΑΒ» είπε αυτόπτης μάρτυρας που δήλωσε ότι περίπου στις 06:30 το πρωί άκουσε τζάμια να σπάνε. «Είδαμε τον άνθρωπο πεσμένο κάτω, πάνω σε μία γλάστρα. Ενημερώσαμε και την σύντροφο του θύματος. Είχε τις αισθήσεις του εκείνη την ώρα, είχε σφυγμό» δήλωσε περίοικος.

«Οι άνθρωποι ήταν ευγενέστατοι, και το θύμα, με είχε εξυπηρετήσει αρκετές φορές» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος





 

Δημήτρης Πώποτας - Aρια Καλύβα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom