Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Συμμορία λήστευε ανήλικους στο Πεδίο του Άρεως και στα Εξάρχεια: “Δώσε μου το κινητό σου αλλιώς θα σε σφάξω”! (βίντεο)


Επικίνδυνη και θρασύτατη συμμορία δρούσε στο Πεδίο του Άρεως και πέριξ των Εξαρχείων.Θύματα τους ήταν κυρίως ανήλικοι, τους οποίους λήστευαν με την απειλή μαχαιριού.

Στον οδό Ιουστινιανού στις 8.15 χθες το πρωί δύο 15χρονοι περπατούσαν αμέριμνοι όταν έπεσαν σε ενέδρα της επικίνδυνης συμμορίας. Ο ένας από τους δύο δράστες έβγαλε ένα μαχαίρι και το ακούμπησε στην κοιλιά του ενός ανήλικου απειλώντας τον: “δώσε μου το κινητό σου αλλιώς θα σε σφάξω”. Πανικόβλητο παιδί έδωσε αμέσως το κινητό του.

Στη συνέχεια οι δύο αδίστακτοι ληστές, άρχισαν να ψάχνουν τις τσέπες τους για χρήματα. Όταν βεβαιώθηκαν ότι άρπαξαν τα πάντα από τα δύο τρομοκρατημένα παιδιά, τράπηκαν σε φυγή.

Θύμα της συμμορίας έπεσε και ένας 13χρονος στην ίδια περιοχή. Αφού του κόλλησαν το μαχαίρι στο λαιμό του άνοιξαν τη τσάντα και τον λήστεψαν.

Τέλος στη δράση αυτής της επικίνδυνης συμμορίας έβαλαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Εξαρχείων. Συνέλαβαν έναν Έλληνα 22 ετών και έναν αλλοδαπό 24 ετών.

Και οι δύο τους είχαν πλούσια εγκληματική δράση καθώς ο ένας είχε συλληφθεί πάνω από 60 φορές για κλοπές και ληστείες και ο δεύτερος περισσότερες από 10 φορές για τα ίδια αδικήματα.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από το STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom