Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Λύτρα κάτω από 2 εκατομμύρια ευρώ ζητούν οι απαγωγείς


Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως για την απαγωγή του επιχειρηματία από το Ντράφι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς ζήτησαν λύτρα λίγο κάτω από 2 εκατομμύρια ευρώ από την οικογένειά του, μέσω SMS που έστειλαν σε φιλικό πρόσωπο του θύματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης καταστήματος με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στις Αχαρνές, έπεσε θύμα απαγωγής έξω από το σπίτι του το βράδυ της Τρίτης (28.12.2021) και οι δράστες φέρεται να είχαν μια πρώτη επικοινωνία με τους οικείους του και να τους ζητούν λύτρα με ποσό λίγο κάτω από 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Παρόλα αυτά, συνεχίζονται οι έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. κατά τις οποίες εικάζουν πως η απαγωγή του επιχειρηματία Γ.Κ. είναι εγκληματική ενέργεια που δεν έγινε από μεγάλη οργάνωση και για αυτό αναζητούν στοιχεία για το μέρος που κρατείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ανταλλακτικών, κάνοντας λόγο για κρησφύγετο.

Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας βρισκόταν χθες το βράδυ σε ταβέρνα στο Ίλιον, όπως αποκαλύπτεται και από τα stories που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ενώ στα Σπάτα βρέθηκαν 2 καμμένα αυτοκίνητα, τα οποία εικάζεται πως χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες για να απαγάγουν τον επιχειρηματία και μετά τα κατέστρεψαν για να μην αφήσουν ίχνη.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom