Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Θρίλερ στην Πεντέλη: Απειλούσε να σκοτώσει τον πατέρα του με τσεκούρι - Τώρα απειλεί να πέσει στο κενό (φωτο & βίντεο)


Ο άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού και απειλεί να βουτήξει στο κενό - Πετάει πέτρες και κεραμίδια στους αστυνομικούς που επιχειρούν να τον πλησιάσουν - Και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στην ΕΛ.ΑΣ όταν ένας νεαρός άνδρας στην Πεντέλη πήρε ένα τσεκούρι και άρχισε να απειλεί ότι θα σκοτώσει τον πατέρα του. Στη συνέχεια αφού προκάλεσε φθορές στο σπίτι του ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του και προσπάθησε να τραυματίσει αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ που έσπευσαν στο σημείο. 

Στο σημείο βρίσκονται ήδη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ΕΚΑΜ, διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ καθώς και η πυροσβεστική. Μάλιστα οι άνδρες των ΕΚΑΜ κρατούν ασπίδες και έχουν περικυκλώσει το σπίτι. Παράλληλα οι άνδρες της πυροσβεστικής έχουν τοποθετήσει στην αυλή ειδικό στρώμα προκειμένου ο νεαρός να μην πηδήξει από την ταράτσα.

Επίσης κάθε φορά που οι αστυνομικοί επιχειρούν να πλησιάσουν προς το μέρος του, ο 23χρονος τους πετάει πέτρες και κεραμίδια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν έχει νοσηλευτεί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom