Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Συναγερμός στην Ιταλία: Εξαφανίστηκε παιδάκι 2 ετών μέσα στη νύχτα (βίντεο)


Συναγερμός έχει σημάνει στην Ιταλία για την εξαφάνιση ενός ανήλικου αγοριού. Ο μικρός Νικόλα -μόλις δύο ετών- εξαφανίσθηκε από το σπίτι του, σε μια ορεινή περιοχή της Τοσκάνης.

Το παιδί, όπως δήλωσαν οι γονείς του στις Αρχές, δεν ήταν το πρωί στο κρεβάτι του, στο δωμάτιό του. Το σπίτι βρίσκεται τους σε μια απομονωμένη, ορεινή περιοχή στην Τοσκάνη και η οικογένεια ασχολείται με βιολογική παραγωγή μελιού.

Τις τελευταίες ώρες οι άνδρες και γυναίκες της ιταλικής πολεμικής αεροπορίας συμμετέχουν στις έρευνες και με ελικόπτερο τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο χρησιμοποιεί σκάνερ θερμότητας. Η πρώτη κατοικημένη περιοχή βρίσκεται σε απόσταση δυο χιλιομέτρων. Πρόκειται για το οικολογικό χωριό Καμπανάρα.

Ο μικρός Νικόλα, σύμφωνα με τους γονείς του, ήταν συνηθισμένος να βγαίνει στον κήπο του σπιτιού και να απομακρύνεται, σε μια λογική απόσταση, από την αγροικία όπου επέλεξε να ζήσει η οικογένεια.

Οι έρευνες, πάντως, σε κοντινή λίμνη, δεν έφεραν αποτέλεσμα και 18 ομάδες εθελοντών, μαζί με πυροσβέστες και καραμπινιέρους, ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να βρουν ζωντανό το παιδί, μέσα στις επόμενες ώρες.

Δείτε στιγμιότυπα από τις έρευνες:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: