Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Σέριφος: Αγωνία για 69χρονο αγνοούμενο από την Παρασκευή


Σε συναγερμό παραμένει το νησί της Σερίφου, αφού εξακολουθεί να αγνοείται 69χρονος άνδρας.Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του David στην Σέριφο, ο οποίος αγνοείται από την Παρασκευή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας η τύχη του αγνοείται από χθες και παρότι μέχρι και αυτή την ώρα, τόσο ο Δήμος Σερίφου, οι αρμόδιοι και οι απλοί κάτοικοι του νησιού βρίσκονται σε διαρκή αναζήτηση, τα ίχνη του 69χρονου, δεν έχουν ακόμη βρεθεί.

Για αυτό το λόγο άλλωστε και ο Δήμος Σερίφου έσπευσε να βγάλει έκτακτη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

❗ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ❗Ο εικονιζόμενος άνδρας στο νησί από χθες 25 Ιουνίου. Ονομάζεται DAVID και είναι 69 ετών. Φαίνεται να ξεκίνησε με τα πόδια απ τη Χώρα με πιθανό προορισμό τη Συκαμιά και εν συνεχεία θα επέστρεφε μέσω Πύργου στη Χωρα . ❗ ⚠️ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛ .22810 51300 (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕΡΙΦΟΥ ).

Στο νησί έχει σημάνει συναγερμός για την ξαφνική εξαφάνιση του 69χρονου, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί παρά την κινητοποίηση του τοπικού μηχανισμού και μεγάλου αριθμού εθελοντών.

Θα πρέπει - βέβαια - να σημειωθεί ότι ο αριθμός των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας του νησιού (Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό Σώμα) είναι ελάχιστος και υποβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να συντονίσουν τις έρευνες μήπως και βρεθεί ζωντανός ο 69χρονος.

Ωστόσο, όσο περνούν οι ημέρες και οι ώρες οι πιθανότητες μειώνονται, ενώ ένας από τους σοβαρούς αρνητικούς παράγοντες είναι οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τα τελευταία 24ωρα. Ήδη συμπληρώνονται τρεις ημέρες χωρίς ο αγνοούμενος να έχει δώσει σημάδια ζωής.

Ο 69χρονος ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής πεζοπορία από τη Χώρα Σερίφου με πιθανό προορισμό τη Συκαμιά. Έκτοτε, τα ίχνη του χάθηκαν και η τύχη του αγνοείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom