Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Τραγωδία στην Κρήτη: 20χρονος βρέθηκε νεκρός σε προχωρημένη σήψη σε αγροτική περιοχή του Ηρακλείου


Νεκρός σε αγροτική περιοχή έξω από το χωριό Ατσιπάδες, του δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο, βρέθηκε χθες το απόγευμα ένας νεαρός, τον οποίο αναζητούσαν οι οικείοι του και λίγα μέτρα παρακάτω βρέθηκε το αυτοκίνητό του.

Ο νεαρός άντρας, ηλικίας περίπου 20 χρόνων, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε έναν ελαιώνα.Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Χάρακα με γιατρό, η οποία και πιστοποίησε τον θάνατο του νέου.

Ο χώρος άμεσα αποκλείστηκε από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να διενεργηθεί αυτοψία και από τον ιατροδικαστή, για να "φωτιστούν" οι συνθήκες θανάτου του άτυχου άντρα.

Ο 20χρονος Θανάσης που είχε απολυθεί από το στρατό ελάχιστο καιρό πριν, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, από έναν περαστικό ενώ λίγα μέτρα παρακάτω, βρέθηκε και το αυτοκίνητό του.

Στο σημείο έσπευσαν ο ιατροδικαστής και αστυνομικοί από το ΑΤ Πύργου ενώ η θλίψη για τον χαμό του είναι μεγάλη και η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη.

Όλοι περιμένουν να μάθουν τα αίτια θανάτου του νεαρού άνδρα, η αναζήτηση του οποίου από τους συγγενείς του, είχε τραγικό τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστή εξέταση έδειξε ότι ο νεαρός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι βάζοντας τέρμα στη ζωή του.

Τον άτυχο νέο αναζητούσαν οι οικείοι του τα τελευταία 24ωρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom