Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Τρομερό τροχαίο στο Καβούρι: Εκρήξεις και φωτιά σε αυτοκίνητα


Ένα φοβερό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (29.06.2021) στο Καβούρι. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 05:00 το πρωί, στην παραλιακή στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη.

 Όλα έγιναν όταν στη συμβολή της παραλιακής με την οδό Βορέου, στο Καβούρι, απορριμματοφόρο του δήμου συγκρούστηκε με ταξί.

Η σύγκρουση έγινε όταν το απορριμματοφόρο επιχείρησε να στρίψει δεξιά και το ταξί καρφώθηκε πάνω του. Μιλώντας στην ΕΡΤ ένας εκ των εργατών του δήμου που βρισκόταν εκείνη την ώρα ακριβώς πίσω από το όχημα για την αποκομιδή σκουπιδιών, είπε πως πρόλαβε να πηδήξει και να απομακρυνθεί την τελευταία στιγμή.

Από τη σύγκρουση των δυο οχημάτων προκλήθηκαν εκρήξεις και φωτιά, αφού τόσο το απορριμματοφόρο όσο και το ταξί λειτουργούσαν με αέριο! Έτσι, σημειώθηκαν απανωτές εκρήξεις και τα οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Η φωτιά εξαπλώθηκε σε άλλο αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στο σημείο, καταστρέφοντας το ολοσχερώς, ενώ άλλο ένα υπέστη σημαντικές ζημιές.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν μεγάλη και άμεση, όπως και της Πολιτικής Προστασίας καθώς στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για να σβήσει η φωτιά, με ρίψεις αφρού και νερού.

Για ώρα έκλεισε η παραλιακή, στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο και η κυκλοφορία επαναλήφθηκε λίγο πριν από τις 07:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom