Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Ο Μπογδάνος θα «πάρει σβάρνα τα αστυνομικά τμήματα»! - Ο Χρυσοχοΐδης «έχει αφήσει την Αθήνα στο έλεος του Θεού» (βίντεο)


«Βαρυσήμαντες» δηλώσεις Μπογδάνου κατά του «σερίφη» - Έχουν και στη ΝΔ τα προβλήματα τους…

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παρουσιάζεται από τη ΝΔ περίπου ως ο καλύτερος υπουργός Προστασίας του Πολίτη της μεταπολίτευσης. Εμείς θα τον λέγαμε και «επαγγελματία» υπουργό Δημόσιας Τάξης, αφού έχει καταφέρει να διατηρεί το πόστο με διάφορες κυβερνήσεις (ΠΑΣΟΚ ήταν ο Χρυσοχοΐδης, να υπενθυμίσουμε).

Εδώ, όμως, έχουμε έναν βουλευτή της ΝΔ, έστω και αν αυτός είναι ο Μπογδάνος, που αμφισβητεί πως ο Χρυσοχοΐδης είναι ο καταλληλότερος εκφραστής του «νόμος και τάξης». Όχι, ο βουλευτής Μπογδάνος δεν έχει ανησυχία για τον αυταρχικό και κατασταλτικό ρόλο της αστυνομίας επί κυβέρνησης Μητσοτάκη. Εκτιμά όμως ότι «ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έχει αφήσει την Αθήνα στο έλεος του Θεού».

 Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Εγώ την Τρίτη και την Τετάρτη θα ξαναπάρω σβάρνα τα αστυνομικά τμήματα. Θα το κάνω και την μέρα, θα το κάνω και την νύχτα. Θα μιλάω με τους ανθρώπους οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλεια. Όταν όμως μιλάμε για οργανικές δυνάμεις 120 και στην πράξη να υπηρετούν 20 άτομα, τότε δικαιούμαι και νομιμοποιούμαι να πω, ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έχει αφήσει την Αθήνα στο έλεος του Θεού».

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν ο βουλευτής Μπογδάνος «γλυκοκοιτάζει» το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Σίγουρα, πάντως, δηλώνει την ανησυχία του για την εφαρμογή του «νόμος και τάξη», γι’ αυτό και θα πάρει «σβάρνα στα αστυνομικά τμήματα». 

Το βίντεο με τις δηλώσεις Μπογδάνου, που μάλλον δεν θα άρεσαν στον «σερίφη»:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom