Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Μύκονος: Όπλα, ναρκωτικά και πάνω από 10 συλλήψεις σε μεγάλη επιχείρηση Αστυνομίας και Λιμενικού


Η επιχείρηση που ξεκίνησε χθες το πρωί και ολοκληρώθηκε το απόγευμα έλαβε χώρα σε διάφορες κατοικίες του νησιού των ανέμων όπου εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Οι τέσσερις άνδρες ήταν ξαπλωμένοι μπρούμυτα στην μικρή αυλή ενός απομονωμένου σπιτιού στη Μύκονο, ενώ την ίδια στιγμή κλιμάκιο αστυνομικών και ανδρών του Λιμενικού έκαναν φύλο και φτερό την συγκεκριμένη κατοικία.

Η σκηνή ήταν μέρος μιας ευρείας επιχείρησης στην οποία συμμετείχαν Αστυνομικοί και Λιμενικοί, η οποία σχεδιάστηκε τα τελευταία 24ωρα και στέφθηκε από επιτυχία.

Η συνδυασμένη επιχείρηση ξεκίνησε κάτω από άκρα μυστικότητα χθες το πρωί και ολοκληρώθηκε γύρω στις πέντε το απόγευμα όταν έληξε και η τελευταία έρευνα σε σπίτι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνελήφθησαν πάνω από δέκα άτομα, ενώ μέσα στις κατοικίες που διέμεναν βρέθηκαν άγνωστες προς το παρόν ποσότητες όπλων και ναρκωτικών ουσιών.

Την επιχείρηση συντόνιζε ο νέος επικεφαλής της Υποδιεύθυνσης Μυκόνου Φώτης Τζελέπης-μέχρι πρότινος ήταν προϊστάμενος του τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου-και υψηλόβαθμος αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος.

Οι άνδρες που πήραν μέρος στην επιχείρηση φορούσαν κράνη πάνω στα οποία ήταν προσαρμοσμένες κάμερες και όλη η επιχείρηση έχει καταγραφεί και σε βίντεο.

Ο Τζελέπης που έχει στο ενεργητικό του σημαντικές επιτυχίες είναι αυτός που ανέλαβε να καθαρίσει την Μύκονο από τις συμμορίες των κλεφτών που αρπάζουν πανάκριβα ρολόγια από τα θύματά τους, τους ληστές που «χτυπάνε» βίλες, τους εμπόρους ναρκωτικών και τα παράνομα πάρτι σε βίλες του νησιού.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι στην επιχείρηση πήραν μέρος δεκάδες αστυνομικοί και λιμενικοί που επέστρεψαν στη βάση τους αργά το απόγευμα.

Διονύσης Θανάσουλας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom