Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Τι λέει η Ντόρα Μπακογιάννη για το όχημα που χτύπησε και σκότωσε μοτοσικλετιστή έξω από τη Βουλή (βίντεο)


Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη την Παρασκευή έξω από τη Βουλή, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο facebook σήμερα το μεσημέρι κι ενώ είχε προηγηθεί δημοσίευμα στο site της Εφημερίδας των Συντακτών με τίτλο: "Σε ποιον είναι χρεωμένο το όχημα που χτύπησε και σκότωσε μοτοσικλετιστή έξω από τη Βουλή;.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως είναι συντετριμμένη και πως η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν.

Στην ανάρτησή της η κ. Μπακογιάννη σημειώνει: Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη.

Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν.

Περιττό να σημειώσουμε ότι κάτω από την ανάρτησή της γίνεται χαμός από αρνητικά σχόλια τόσο για την καθυστέρηση,όσο ακόμα περισσότερο για υπόθαλψη της υπόθεσης!!!

Ακολουθεί το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών:

Σε ποιον είναι χρεωμένο το όχημα που χτύπησε και σκότωσε μοτοσικλετιστή έξω από τη Βουλή;

Σοβαρά ερωτήματα εγείρονται για την υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου την Παρασκευή έξω από τη Βουλή με θύμα έναν νεαρό μοτοσικλετιστή, συνέπεια σφοδρής σύγκρουσης με υπηρεσιακό όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να συνέχισε και να μπήκε στην είσοδο του Κοινοβουλίου, παρά το γεγονός ότι η μηχανή ανετράπη και ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο έδαφος, στο σημείο διασταύρωσης με την Ακαδημίας.

«Σε ποιον είναι χρεωμένο το όχημα που στη Β. Σοφίας μπαίνοντας στη Βουλή χτύπησε μοτοσικλετιστή και προκάλεσε το θάνατό του;» ρωτά η πρωτοβουλία «Μένουμε Ενεργοί - Υγεία, Συλλογικότητα, Αλληλεγγύη».

«Πράσινο πέρασε και τον τσακίσατε» ακούγεται να λέει στο παραπάνω βίντεο οδηγός δίκυκλου σταμάτησε στο σημείο, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο οδηγός του υπηρεσιακού είναι αυτός που παραβίασε την προτεραιότητα.

Όμως, ο αστυνομικός της Τροχαίας τραμπουκίζει και διώχνει τον διαμαρτυρόμενο πολίτη. «Διώξ' τον, μη λέει χαζομάρες. Εσύ τί είσαι; Δικός του; Ας το παιδί. Εσύ φοράς το κράνος σου; Σήκω φύγε από 'δω. Εξαφανίσου».

Αυτό συνέβη την ώρα που είχε έρθει το ΕΚΑΒ για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα, τον οποίο μετέφερε αναίσθητο στον «Ευαγγελισμό».

Από την πλευρά της η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή που εξέδωσε την Κυριακή υποστήριξε πως η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών «προέβη στις προβλεπόμενες προανακριτικές ενέργειες (παραγγελία για πραγματογνωμοσύνη, αιμοληψία, λήψη καταθέσεων, αυτοψία του χώρου, σχεδιάγραμμα κ.ο.κ.). Επίσης, ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών στον οποίο μετά το πέρας της προανάκρισης θα διαβιβαστεί η σχετική δικογραφία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom