Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021

"Βγήκαν τα μαχαίρια" στον ΣΥΡΙΖΑ: Καβγάς Κουρουμπλή - Σκουρλέτη στην συνεδρίαση της Κ.Ο.


"Βγήκαν τα μαχαίρια" στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ανέβηκαν οι τόνοι στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο Πάνος Σκουρλέτης με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", ο βουλευτής Δυτικού Τομέα Παναγιώτης Κουρουμπλής φέρεται να είπε ότι "κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν το κόμμα να μείνει στο 20%, θέλουν να μην ξανακερδίσει τις εκλογές, προκειμένου να υπάρξουν εσωκομματικές εξελίξεις".

Άμεση ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος σήκωσε το "γάντι".

"Πυροβολείτε τα πόδια σας με το κυνήγι μαγισσών που κάνετε" απάντησε και χαρακτήρισε "ντροπή" το να υπάρχουν τέτοιες κατηγορίες εναντίον στελεχών της Κουμουνδούρου.

Κατά τις ίδιες πηγές, τα "μαχαίρια βγήκαν" και για τη διαφοροποίηση του Νίκου Φίλη κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την επένδυση στο Ελληνικό. 

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Φίλης δεν ψήφισε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, αν και η γραμμή του κόμματος με απόφαση Αλέξη Τσίπρα, ήταν να υπερψηφιστεί το νομοσχέδιο επί της αρχής, για να μην φανεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι αντίθετος στις επενδύσεις. 

Ο Νίκος Φίλης δήλωσε ότι παραμένει συνεπής με την θέση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η συγκεκριμένη επένδυση, έτσι όπως έχει σχεδιαστεί από την κυβέρνηση, δεν εξυπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα και οδηγεί σε καταστροφή του περιβάλλοντος.

Ο Νίκος Φίλης, σύμφωνα με "ΤΑ ΝΕΑ", άφησε αιχμές λέγοντας πως η απόφαση για "ναι" στο Ελληνικό δεν ήταν απόφαση κάποιου συγκεκριμένου οργάνου- "είναι ο πρωινός καφές πολιτικό όργανο;" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: