Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Το άνοιγμα της αγοράς δεν μπορεί να περιμένει άλλο


Προς:

Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη

Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νικόλαο Παπαθανάση

Κοινοποίηση.: Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα

Βουλευτές Αιτωλ/νίας  - Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας -  Δήμος Αγρινίου - Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας - ΕΣΕΕ - ΓΣΕΒΕΕ-  Ομοσπονδίες Εμπορικών Συλλόγων - Ομοσπονδίες - ΕΒΕ Αιτωλ/νίας- Εμπορικοί Σύλλογοι - Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ

Έντονο προβληματισμό αλλά συγχρόνως και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ προκαλούν ανάμεσα στους συναδέλφους Εμπόρους οι χθεσινές ανακοινώσεις από την πλευρά της Κυβέρνησης για τις πιθανές ημερομηνίες επαναλειτουργίας της Αγοράς τον μήνα Απρίλιο.

Ιδιαίτερα προκαλούν οι συζητήσεις που γίνονται για άνοιγμα άλλων κοινωνικών δραστηριοτήτων δίνοντας ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ σε αυτές, σε σχέση με το άνοιγμα του Λιανεμπορίου.

Δεν μπορούμε πλέον να εξακολουθούμε να δεχόμαστε αποφάσεις, που οδηγούν στoν οριστικό μας ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

Η Κυβέρνηση πρέπει να δώσει ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στο Άνοιγμα της Αγοράς στις 5 Απριλίου, καθώς επίσης περιμένουμε να ληφθούν και τα ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ στήριξης των μικρών επιχειρήσεων που έχουμε ζητήσει με πρόσφατες επιστολές μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου σαν θεσμικό όργανο έχει δείξει σε όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης υπεύθυνη στάση αλλά δεν μπορεί πλέον να δέχεται αποφάσεις που οδηγούν στη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ τους συναδέλφους μας και θα εξετάσει τους τρόπους ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τη δημόσια υγεία.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.


          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       O ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

          ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ              ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: