Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Βόλος: «Σάπισε» στο ξύλο την πρώην σύντροφό του


Με την πρόθεση να επανασυνδεθούν επισκέφτηκε ένας 25χρονος την 32χρονη πρώην σύντροφό του, αλλά όταν την είδε ανένδοτη ακόμη και να τον δεχθεί στο σπίτι της στον Βόλο, βγήκε εκτός εαυτού, εισέβαλε στο σπίτι και της επιτέθηκε κάνοντάς την κυριολεκτικά μαύρη στο ξύλο!

Σύμφωνα με την καταγγελία της άτυχης γυναίκας, ο πρώην της όρμησε στο σπίτι στις 8.30΄ το βράδυ της Τετάρτης, την χαστούκισε και στη συνέχεια την άρπαξε από τα μαλλιά και την χτυπούσε με γροθιές!

Όταν εκείνη κλειδώθηκε τρομοκρατημένη στο υπνοδωμάτιο για να γλιτώσει, ο 25χρονος έσπασε την πόρτα και άρχισε να ουρλιάζει σε κατάσταση αμόκ, αναστατώνοντας την γειτονιά.

Η κοπέλα σώθηκε από τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση αστυνομικών του τοπικού τμήματος που πέρασαν χειροπέδες στον 25χρονο, που οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, του ασκήθηκε δίωξη για απειλή, σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράνομη βία και παραπέμφθηκε για να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο πήρε προθεσμία. 

Όμως, παρέμεινε στα κρατητήρια ως την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom