Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Ηττα και στη Ριζούπολη ο Παναιτωλικός 1 - 0 από τον Απόλλωνα (φωτο & βίντεο)


Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχτηκε απόψε στο γήπεδο της Ρίζουπολης τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super Leagoue.Στόχος και των δύο η νίκη για ένα καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα εν όψει των αγών των play out...

Μετά από ένα νευρικό, γρήγορο και με πολλά φάουλ παιχνίδι ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τη νίκη με 1 - 0 και ο Παναιτωλικός περιμένει τα play out για να σώσει και φέτος την παρτίδα!

Πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για τα «καναρίνια» μόλις στο 1' με τον Μάζουρεκ, χωρίς συνέχεια...

Η πρώτη καλή στιγμή για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήρθε στο 10', με το σουτ του Μπεντινέλι που πέρασε άουτ

Μετά από το 26ο λεπτό ο Παναιτωλικός κρατούσε εύκολα τη μπάλα και έδειχνε μία επιθετικότητα απέναντι στον Απόλλωνα, χωρίς όμως να μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες των .Μάζουρεκ και Ντάλτσιο.

Από την πλευρά των γηπεδούχων μία κεφαλιά του Τσιλούλη στο 29' κι επίσης ο Ντάουντα στο 38' πήρε την κεφαλιά, όμως μπλόκαρε ο Μελίσσας!

Στο 45'+1 μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεντινέλι, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ....

O Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας 57% έναντι 43% του Απόλλωνα, όμως η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0 - 0
Πολύ δυνατά μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός και θα μπορούσε στο 55' και στο 56' να είχε πετύχει ένα γκολ με τον Ματσόλα!

Κι ενώ από τον Παναιτωλικό το περιμέναμε το γκολ ήρθε για τον Απόλλωνα στο 63':Τακουνάκι ο Μπετινέλι,πάσα στον Σλίβκα και 1 - 0!
 
Αμέσως μετά στο 65' ο Ντάουντα είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα γκολ των γηπεδούχων, αλλά αστόχησε....


Παρά την ψυχρολουσία ο Παναιτωλικός, που σήμερα έπαιζε με δύο φορ από την αρχή, συνέχισε να έχει και πάλι την κατοχή της μπάλας και να παλεύει με τον Δέλλα να προχωράει σε τρεις αλλαγές στο 76'....

Μεγάλη απόκρουση του Βέρχουλστ στο 90'+1 σε σουτ του Ντίας κράτησε το 1 - 0 για τον Απόλλωνα!

Ακόμα μία ήττα για τον Παναιτωλικό που έμεινε στη 12η θέση με 20 βαθμούς και τον φέρνει σε μειονεκτική θέση στα play out καθώς θα παίξει 3 παιχνίδια στην έδρα του και 4 εκτός!

Δείτε τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου:

Απόλλων Σμύρνης:Βέρχουλστ,Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης,Φατιόν,Σλίβκα(85' Καλισίρ), Κολ,Μπεντινέλι(85' Τσιαμπούρης), Τσιλούλης, Ντάουντα(78' Ιωαννίδης).

Παναιτωλικός:Μελίσσας,Τσιγγάρας, Κωνσταντόπουλος(76' Ταχάρ), Βάντερσον, Περέιρα,Εντινγκά, Ντίας, Ντάλσιο, Μάζουρεκ(76' Γιάκολις)_, Καρέλη(84' Μεντόσα), Ματσόλα(76' Βέργος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom