Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Νίκη - ανάσα για τον Παναιτωλικό, 1 - 0 το Βόλο (φωτο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε το απόγευμα στο Αγρίνιο την ομάδα του Βόλου στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και κατάφερε να πετύχει την τέταρτη νίκη του με 1 - 0.

Oι δύο ομάδες έπαιξαν όμορφο και ανοιχτό ποδόσφαιρο, πολλές φάσεις και πολλές καλές στιγμές, ειδικά στο πρώτο μέρος,  με τον Παναιτωλικό να θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και να την κυνηγά από το πρώτο λεπτό.... και τελικά να την πετυχαίνει!

Μόλις στο 3'  ένα σουτ του Νίνη μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ

Στο 18' ο Καρέλης θέλησε να «κρεμάσει» τον Κλέιμαν από τη σέντρα, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ!

Στο 28'  η πιο μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Οι Ντάλσιο, Αριγίμπι «βρέθηκαν» πολύ ωραία, ο δεύτερος πάτησε περιοχή απέναντι στον Κλέιμαν, αλλά ο γκολκίπερ του Βόλου απέκρουσε το πλασέ του

Στο 36'  μετά από σέντρα του Μεντίνα, οι Ντάλσιο, Καρέλης δεν πρόλαβαν να μπουν στην πορεία της μπάλας....

Στο 39' ο Καρέλης βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν,πήγε πλάγια, έστρωσε για τον Εντινγκά που από καλή θέση και χωρίς τον Ισραηλινό στο τέρμα του πλάσαρε ψηλά άουτ...

Στο 42' καλή διπλή ευκαιρία για το Βόλο: Μετά από λάθος του Ντίας ο Βόλος βγήκε στο τανζίσιον με 4 παίκτες, ο Ριένστρα άπλωσε για το Νίνη που «έκοψε» για τον Μπαριέντος, το σουτ του όμως κόνταρε στον Βάντερσον που κάλυψε, η μπάλα στρώθηκε στον Μαρτίνες που σούταρε, όμως μπλόκαρε ο Μελίσσας!

Η λήξη του πρώτου μέρους βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές, με τον Παναιτωλικό και πάλι να έχει την κατοχή της μπάλας,αλλά και το άγχος για την επιτυχία ενός γκολ, ενώ ο Βόλος έκανε το παιχνίδι του....

Τα λεπτά κυλούσαν ο Παναιτωλικός κρατούσε τη μπάλα, έμενε ψηλά, αλλά δεν απειλούσε την εστία του Κλέιμαν και ο Δέλλας βγάζει τον Ντίας που έχει κίτρινη κάρτα και βάζει τον Ταχάρ!

Στο 76' η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο και γκολ για τον Παναιτωλικό: Σε στατική φάση  η μπάλα έφτασε στον Ταχάρ που παλικαρίσσια πήρε τις κόντρες, έκανε την παράλληλη προς την εστία και ο Αριγίμπι εξ' επαφής έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1 - 0!


Στο 80' παράλληλη σέντρα του Φεράρι  προς τον Δουβίκα,ο οποίος δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας για «μισό» βήμα....

Στα τελευταία λεπτά ο Δέλας πέρασε και τον Μαλή τρίτο στόπερ για να διαφυλάξει το σκορ και την πολύτιμή νίκη καθώς ο Βόλος δεν το έβαλε κάτω κι έψαχνε τρόπο να ισοφαρίσει!

Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε νικητή τον Παναιτωλικό με 1 - 0, που πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και ανάσανε κάπως στην ουρά της βαθμολογίας!!!

Η Super League, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού στις 6 Μαρτίου, αφιέρωσε την 25η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του σχολικού εκφοβισμού (Bullying).




ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Μεντίνα(70' Τσιγγάρας), Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Περέιρα, Ντίας(54' Ταχάρ), Εντινγκά, Ντάλσιο(83' Μαλής), Μάζουρεκ(83' Ντουάρτε), Αριγίμπι, Καρέλης(70' Ματσόλα).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Τέκιο, Σάντσες, Γκρίλο, Φερράρι, Τσοκάνης(76' Μπουένο), Ριένστρα(66' Μπαρτόλο), Μπαριέντος, Νίνης, Μαρτίνες, Δουβίκας.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom