Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Αγρίνιο: Απίστευτα οικογενειακά δράματα στην εποχή της COVID-19


Μια ακόμη απίστευτη και συνάμα τραγική οικογενειακή ιστορία που συνέβη στο Αγρίνιο, συνέπεια της COVID-19, περιγράφει σε ανάρτησή της στο Facebook η εκπαιδευτικός Δέσποινα Γεωργιάδη:

“Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια τραγική εμπειρία μου! Έφυγε χθες από τη ζωή μια κυρία από φιλική και όχι μόνο οικογένεια του Αγρινίου!! Η κυρία ήταν ηλικιωμένη! Νοσηλεύτηκε με εγκεφαλικό στο Νοσοκομείο Αγρινίου συνήλθε και γύρισε στο σπίτι της. Παρουσίασε συμπτώματα και βγήκε θετική στον κορονοιο!!!

Ξαναμπήκε στο νοσοκομείο και κατέληξε! Από την οικογένεια νοσούν 7 άτομα αυτή τη στιγμή!!!Μακάρι ο Θεός να μην επιτρέψει χειρότερα, γιατί ζει και νοσεί ο ηλικιωμένος σύζυγος, ο γαμπρός σε νοσοκομείο άλλης πόλης, όπου μεταφέρθηκε και άλλοι πέντε !!

Το πιο τραγικό και για μένα μεγάλο σοκ ήταν ότι ο γιος κήδεψε τη μητέρα του ΜΟΝΟΣ!!!!!!! αφού όλοι οι άλλοι νοσούν!!

Υπάρχει μεγάλη διασπορά στην πόλη μας το γιατί δεν βγαίνουν προς τα έξω, δεν το κατανοώ!!!!

Γιατί κρύβουν οι θετικοί στον κορονοιο, άνθρωποι τα θετικά τεστ και κυκλοφορούν ανάμεσα μας;;; Είναι ντροπή;;; Που είναι η υπευθυνότητα, το φιλότιμο, η αλληλεγγύη, η αγάπη για το συνάνθρωπο;;;

Το να πηγαίνεις στο ναό δεν έχει κανένα νόημα, αν δεν έχεις αγάπη! Αυτό ας το καταλάβουν αυτοί που κτυπιούνται για το κλείσιμο των εκκλησιών και δεν τους καίγεται καρφί αν ο συνάνθρωπος τους φύγει, γιατί κάποιοι του μετέδωσαν τον ιό.

Είμαι σοκαρισμένη και εύχομαι φυσικά να δουν οι υπεύθυνοι αυτό: “Το να πηγαίνει κάνεις στο νοσοκομείο για ίαση και να βρίσκεται στον τάφο…”

Ξύπνα Έλληνα πριν είναι πολύ αργά!



https://messolonghinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom