Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Νέα υπόθεση ψευτογιατρού στην Κρήτη - Συνελήφθη ζευγάρι στα Χανιά (βίντεο)


Μια νέα περίπτωση ψευτογιατρού ερευνούν οι αρχές στην Κρήτη, καθώς μετά από καταγγελίες ένας άντρας 62 ετών συνελήφθη με την κατηγορία ότι έταζε θαυματουργές θεραπείες σε ασθενείς και έδινε αυτοσχέδια σκευάσματα σε βαριά άρρωστους.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Τασούλα Παπανικολάου, ο 62χρονος τους τελευταίους τρεις μήνες είχε ανοίξει παράνομο ιατρείο στην περιοχή της Κισσάμου Χανίων. Για συνεργό του φέρεται να είχε τη σύζυγό του που δήλωνε και εκείνη γιατρός

Υποσχόταν σε βαριά ασθενείς ότι θα γίνουν καλά με τις δικές του θαυματουργές όπως τις αποκαλούσε θεραπείες και έδινε σκευάσματα. Παράλληλα, πρότεινε και ηλεκτρονικές συσκευές ως θεραπεία.

Το ζευγάρι συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής.

Σε έρευνα που έγινε βρήκαν φακέλους ασθενών, όχι μόνο από τα Χανιά, αλλά και από άλλες περιοχές της Κρήτης και από την Αττική. Εντόπισαν επίσης μπουκαλάκια με αγνώστου προέλευσης υγρό και δισκία, τα οποία και δόθηκαν για χημική ανάλυση προκειμένου να διαπιστωθεί ποιες ουσίες περιείχαν. Παράλληλα, κατασχέθηκαν και 10 ηλεκτρονικές συσκευές.

Ο ιατρικός σύλλογος Χανίων κάνει έκκληση σε όσους ασθενείς έχουν επισκεφθεί τον ψευτογιατρό να το δηλώσουν στην αστυνομία, ενώ υπολογίζεται ότι οι πολίτες που εξαπάτησε ο ψευτογιατρός ειναι πάνω από 70. 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom