Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί τη ''Νέα Οδό'' για την οικονομική ενίσχυση


Η Πρόεδρος και τα μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου εκφράζουμε εκ βαθέων τα θερμά μας ευχαριστήρια στην εταιρεία ''Νέα Οδό'' και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ροδιανό Αντωνακόπουλο που άμεσα ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας για οικονομική ενίσχυση.

Είναι ιδιαίτερα παρήγορο και ελπιδοφόρο στη δύσκολη περίοδο που διανύει η πατρίδα μας να είναι ακόμη ζωντανές οι αξίες της αλληλοβοήθειας και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και να αποτελούν για Μας ένα ισχυρό ηθικό κίνητρο για μελλοντική συνέχιση των προσπάθειών μας.

Μαζί με την ευγνωμοσύνη μας, δεσμευόμαστε με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την βέλτιστη αξιοποίηση όλων των προσφορών ώστε να καλυφθούν με τον καλύτερο επιστημονικό τρόπο τα θεραπευτικά προγράμματα των ωφελούμενων παιδιών.

Κίνητρα και τροφοδότης της ψυχικής μας ενίσχυσης και ενθάρρυνσης είναι ο ανθρωπισμός και η κοινωνική αλληλεγγύη που δικαιώνουν τη βαθιά μας πίστη ότι «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για τα παιδιά που η ζωή τους έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο».

Αισθανόμαστε πιο δυνατοί, ασφαλείς και αισιόδοξοι όταν ο επιχειρηματικός κόσμος της πατρίδας είναι κοντά μας. 

Κοντολογίς ευχόμαστε να έχετε συμπαραστάτες στη ζωή σας τη βοήθεια του Θεού και την εύνοια της τύχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom