Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Μαφιόζικη εκτέλεση στα Βριλήσσια: Γάζωσαν 56χρονο μέσα από αυτοκίνητο


Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στα Βριλήσσια το μεσημέρι της Τετάρτης.Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις της νύχτας.

Πριν από λίγο εντοπίστηκε ένα καμένο αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι, το οποίο εξετάζεται αν ήταν το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών δείχνει το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στα Βριλήσσια. Ποιο ήταν το θύμα.

Εκτέλεση μέρα μεσημέρι έγινε στα Βριλήσσια. Άγνωστοι δράστες πλησίασαν άνδρα γνωστό στις αρχές για διάφορα αδικήματα και στην κυριολεξία τον γάζωσαν μέσα από μια BMW.

Ο άνδρας έπεσε νεκρός και οι δράστες διέφυγαν και αφού έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο στο Πάτημα, χρησιμοποίησαν ένα άλλο μάρκας Mini Cooper ως αυτοκίνητο διαφυγής. Το θύμα, ηλικίας 56 ετών ήταν κάτοικος Βριλησσίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δ.Κ.Κ. είχε εμπλακεί την δεκαετία του ‘90 στο μεγάλο Συνδικάτο του Εγκλήματος με τις δολοφονίες «νονών» της νύχτας. Επίσης, πρόσφατα το όνομά του αναφερόταν στην δικογραφία έρευνας της ΕΥΠ για επίορκους αστυνομικούς.

Επίσης, θεωρείται ότι στο παρελθόν ήταν στενός συνεργάτης «τραπεζίτη» της νύχτας που δολοφονήθηκε το 2019 στο Χαϊδάρι.

Πρώτη φορά είχε συλληφθεί την δεκαετία του ’80 στην Σουηδία με διεθνές ένταλμα σύλληψης των ελληνικών διωκτικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom