Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Καβάλα: Εξελίξεις στο θρίλερ της δολοφονίας του 42χρονου - Συνελήφθη 50χρονος (βίντεο)


Εξελίξεις στο θρίλερ της δολοφονίας του 42χρονου επιχειρηματία Γιώργου Γρηγοριάδη από την παραλία του Οφρυνίου Καβάλας, που βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι στη Νιγρίτα Σερρών – Συνελήφθη 50χρονος που έμενε απέναντι από το σπίτι που ανακαίνιζε το θύμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Παπάζογλου, δημοσιογράφος στο «ENA Channel», οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή δυο ατόμων, μητέρας και γιου, που εξετάζονται για την ανθρωποκτονία του επιχειρηματία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη ενός 50χρονου, ίδιας καταγωγής με το θύμα, ο οποίος κατοικούσε στο απέναντι σπίτι από αυτό που ανακαίνιζε ο επιχειρηματίας. Στο ισόγειο ήταν η οικεία του και στον πάνω όροφο έμενε η μητέρα του.

Η σύλληψή του έγινε σήμερα το πρωί. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση είναι πολύ περίεργη, αναφορικά με τον έντονο διαπληκτισμό που είχε ο φερόμενος ως δράστης με το θύμα.

Ο άτυχος 42χρονος επιχειρηματίας, είχε εντοπιστεί νεκρός σε αρδευτικό κανάλι στη Νιγρίτα Σερρών.

Αστυνομικές πηγές, σημειώνουν πως η μητέρα του φερόμενου ως δράστη, γνώριζε για την εμπλοκή του γιου της στην υπόθεση και τον βοήθησε.

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι ο 50χρονος ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι είχαν κτηματικές διαφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom