Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Εγκλημα στη Σαντορίνη: Προφυλακίστηκε ο 20χρονος μετά την απολογία του για τη δολοφονία του ξενοδόχου (βίντεο)


Στην εισαγγελία της Νάξου οδηγήθηκε σήμερα ο 20χρονος Αλβανός,ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 69χρονο ξενοδόχο στην Σαντορίνη και μετά την απολογία του προφυλακίστηκε.

Το πλοίο της γραμμής έχει καταπλεύσει στο λιμάνι της Νάξου. Ο 20χρονος καθ’ ομολογία δράστης του φονικού, με θύμα τον ξενοδόχο της Σαντορίνης, κρατά μια πλαστική σακούλα στα χέρια. Με μια απότομη κίνηση σκύβει μπροστά για να φορέσει την κουκούλα του μπουφάν του, ενώ οι αστυνομικοί τον συνοδεύουν βιαστικά προς το αυτοκίνητο και τον βάζουν μέσα.

Λίγα λεπτά αργότερα, φτάνουν στο γραφείο του εισαγγελέα, προκειμένου ο νεαρός να απολογηθεί. Ο 20χρονος ισχυρίζεται ότι πρώτα τον χτύπησε ο 69χρονος με ένα μπουκάλι κι εκείνος αμυνόμενος τον έσπρωξε με συνέπεια ο ξενοδόχος να πέσει και να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

«Έχει υποδείξει σε ποιο σημείο του ξενοδοχείου έπεσε το θύμα και έχει χτυπήσει, προσπάθησε το θύμα να τον χτυπήσει με ένα μπουκάλι στο πρόσωπο, τον χτύπησε και μάλιστα, απ’ αυτά που γνωρίζω είναι ότι πήγε και στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αλλά πήγε όταν συνελήφθη. Στα χείλη του.»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας του ξενοδόχου εκτιμά ότι ο νεαρός είχε εξ’ αρχής πρόθεση να τον σκοτώσει. Μάλιστα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο 20χρονος να είχε συνεργό, ο οποίος τον περίμενε σε αυτοκίνητο που είδαν αυτόπτες μάρτυρες, να περνά ξανά και ξανά έξω από το ξενοδοχείο το βράδυ της Πέμπτης.

Ζήτησαν αναπαράσταση

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 69χρονου, κατέθεσε το μεσημέρι αίτημα προκειμένου να πραγματοποιηθεί αναπαράσταση του εγκλήματος στο ξενοδοχείο της Οίας.

Αυτή τη φορά, ζητούν να είναι παρόν και ο ιατροδικαστής, ο οποίος δεν βρέθηκε στο σημείο του φονικού και δεν έκανε επιτόπια νεκροψία, παρά μόνον μέσω φωτογραφιών και στοιχείων που εστάλησαν.

-Θα ορίσετε τεχνικό σύμβουλο;

-Θα ορίσουμε τεχνικό σύμβουλο, ιατροδικαστή, όπως περιμένουμε και κάποια αποτελέσματα από DNA σε κάποια αντικείμενα τα οποία έχουν βρεθεί και έχουν κατασχεθεί στο ξενοδοχείο.

-Λοστός υπάρχει ή όχι;

-Εγώ απ’ αυτά που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει λοστός, εννοεί ένα σκουπόξυλο.

Οι συγγενείς του ξενοδόχου παραμένουν συντετριμμένοι, προσπαθώντας να διαχειριστούν το χαμό του.

Η σορός του 69χρονου ξενοδόχου αναμένεται να μεταφερθεί τις επόμενες ώρες στο νησί προκειμένου αύριο στις 11 το πρωί να πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Ο κ. Γαβρίλης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, εξήγησε τους λόγους που θα ζητήσει αναπαράσταση του εγκλήματος.

«Είναι ένα έγκλημα στι οποίο δεν ήταν κανείς παρών. Υπάρχουν πολλά κενά που θα φωτιστούν με την αναπαράσταση.

Καταρχάς αίμα βρέθηκε έξω από τη ρεσεψίον. Πώς υπήρχε μπουκάλι, έξω; Έχω επισκεφθεί πολλές φορές.

Λοστός πως βρέθηκε εκεί; Τον κράταγε; Το σκουπόξυλο ήταν μέσα. Στην απολογία είπε με λοστό, μετά το άλλαξε και είπε σκουπόξυλο.

Είναι ξεκάθαρη η αλήθεια. Πώς είναι δυνατόν από οινοπνευμωτώδη ποτό να φτάσει η θερμοκρασία 300 βαθμών.

Πώς κάηκε τόσο το σώμα του άτυχου Νικόλα. Άρα όλα πρέπει να διαλευκανθούν.

Στην αρχή ο θύτης είπε ότι δεν ήταν αυτός, όταν του έδειξαν φωτογραφίες ομολόγησε.

Οποιοσδήποτε που σκότωσε κατά λάθος θα ακολουθούσε αυτή την πρακτική που ακολούθησε ο θύτης; Επί ώρες να προσπαθεί να τον κάψει», ανέφερε συγκεκριμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom