Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στη Σαντορίνη: 20χρονος Αλβανός ο δολοφόνος του ξενοδόχου (βίντεο)

Τον σκότωσε και τον έκαψε για 200 ευρώ

Ενας 20χρονος από την Αλβανία φέρεται να είναι δολοφόνος που σκότωσε και έκαψε τον 69χρονο επιχειρηματία στη Σαντορίνη.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας εντόπισαν και συνέλαβαν ένα νεαρό ο οποίος φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα.Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 20χρονος στους αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου του χρωστούσε 200 ευρώ.

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος είχαν καταλάβει ότι πρόκειται για έγκλημα, καθώς είχαν εντοπίσει κηλίδες αίματος έξω από το ξενοδοχείο όπου βρέθηκε καμένο το πτώμα του ξενοδόχου.

Πρόκειται για έναν 20χρονο οικοδόμο από την Αλβανία ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε τον 69χρονο γιατί του χρωστούσε το ποσό των 200 ευρώ και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά με βότκα και τον έκαψε.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή το πρωί όταν ο 20χρονος πήγε στην Οία για να ζητήσει τα χρήματα που του χρωστούσε ο επιχειρηματίας. Όπως ισχυρίζεται ο επιχειρηματίας του επιτέθηκε κι αυτός τον χτύπησε με τα χέρια και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά.

O συλληφθείς παραμένει στο αστυνομικό τμήμα Θήρας και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άντρας βρέθηκε απανθρακωμένος το πρωί της Παρασκευής, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου του. Και ενώ όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για θάνατο που οφείλεται στην πυρκαγιά, η έρευνα στο χώρο έφερε ανατροπή στις έρευνες. Δίπλα από τον ξενοδόχο εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος. 

Η φωτιά ξέσπασε σε ένα μικρό κουζινάκι. Πρόκειται για έναν σχετικά στενό χώρο. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι ο 69χρονος δεν πρόλαβε να σωθεί, παρά το γεγονός ότι η φωτιά ήταν μικρής έκτασης.

Αυτό σε συνδυασμό με το αίμα που βρέθηκε στο σημείο είχε κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν σοβαρά την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο χώρο υπήρχε χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν άθικτο ενώ δεν βρέθηκαν ούτε ίχνη παραβίασης του ξενοδοχείου ούτε σημάδια αναστάτωσης του χώρου.

Σημειώνεται ότι ο ξενοδόχος ζούσε μόνος του. Δεν είχε σύζυγο ή παιδιά και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. 

Την έρευνα είχε αναλάβει το τοπικό Τμήμα της Σαντορίνης, το οποίο, ωστόσο, συνεργάστηκε με τις εξειδικευμένες αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom