Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

«Έσπασε το ρόδι» ο Παναιτωλικός, 2 - 1 τη Λάρισα - Ανακοίνωση της ΑΕΛ την ώρα του αγώνα!!! (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε την ΑΕΛ στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με τις δύο ομάδες να καίγονται για βαθμούς,αφού βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Μετά από ένα ματς θρίλερ χωρίς να παιχτεί ιδιαίτερη μπάλα, πλούσιο όμως σε απίστευτες φάσεις, με συνεχή λάθη,γκολ,3 δοκάρια,χαμένα πέναλτι,πολλά νεύρα και φάουλ ο Παναιτωλικός πέτυχε την πρώτη του νίκη με 2 - 1,ενώ η ΑΕΛ άρχισε να διαμαρτύρεται από το ημίχρονο!!!!

Μόλις στο 2΄ ο Παναιτωλικός κατάφερε και σκόραρε με τον Ντίας, αλλά το γκολ ακυρώθηκε(κακώς) ως χέρι του αρχηγού του Παναιτωλικού όταν πήρε τη μπάλα μπροστά του.

Στο 8' δοκάρι για τον Παναιτωλικό: Ο Τζανακάκης έκανε τη σέντρα με τον Αριγίμπι να παίρνει την κεφαλιά, τον Νάγκι να τη βρίσκει με τα ακροδάχτυλα, και αυτή να καταλήγει στο δεξί δοκάρι.

Στο 16' γκολ για τον Παναιτωλικός: Κόρνερ από τα δεξιά ο Βέργος νίκησε τους παντες στον αέρα και σκόραρε για την ομάδα του γράφοντας το 1 - 0.

Στο 26' περιπετειώδες πέναλτι για τον Παναιτωλικό: Μπαλιά προς τον Ντίας που την τσίμπησε προ του Μπέρτου που τον ανέτρεψε και ο Ζαχαριάδης με καθυστέρηση έδειξε το πέναλτι. Ο Αριγίμπι το εκτέλεσε ο Νάγκι έπεσε στη δεξιά του γωνία και απομάκρυνε,αλλά δεν είχε και τα δύο του πόδια πάνω στη γραμμή σύμφωνα με τον επόπτη και έτσι είχαμε επανάληψη.Στο 30' ο Αριγίμπι εκτέλεσε και πάλι και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι!!!

Από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός "κάθισε",η Λάρισα βγήκε μπροστά και στο 40' είχε δοκάρι. Σέντρα από τα δεξιά και κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι του Πινακά με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Κνετ.

Στο 41' ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ: Η μπάλα βγήκε αριστερά στον Γιάκολις,ο οποίος έκανε ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά ο Μιχαήλ με κεφαλιά έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Παναιτωλικό να προηγείται με 1 - 0.


Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με τη Λάρισα φορτσάτη να ψάχνει το γκολ της ισοφάτισης

Στο 46' κοντά στην ισοφάριση η ΑΕΛ: Κάθετη πάσα προς τον Φιλίπ ο οποίος μπήκε από τα αριστερά, σούταρε ο Κνετ άπλωσε το αριστερό του χέρι και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 50' ο Πινακάς για την ΑΕΛ πήγε να μπει από τα αριστερά και να πλασάρει, ο Λιάβας έβαλε το τάκλιν και απομάκρυνε τη μπάλα.

Στο 55' μετά από εκτέλεση  κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Πινακά ο οποίος από το ύψος του πέναλτι επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει σύριζα από το οριζόντιο δοκάρι. 

Κι ενώ η Λάρισα πάλευε για το γκολ,ο Παναιτωλικός φαινόταν να προσπαθεί περισσότερο να κρατήσει το 1 - 0 παρά να πετύχει ένα δεύτερο γκολ....

Στο 83' ο Βέργος μέσα στην περιοχή είδε τον Ζίζιτς να πέφτει στα πόδια του, ο Ζαχαριάδης ήταν κοντά, έδωσε συνέχεια στο ματς αλλά μετά την παρέμβαση του VAR έδωσε πέναλτι.

Το εκτέλεσε στο 87' ο Βέργος και... 2 - 0!...

Στο 90+5' Παναιτωλικός - ΑΕΛ 2-1: Μετά από  κόρνερ από τα αριστερά, ο Γιουνές πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό  2-1.

Πρώτη νίκη για τους Αγρινιώτες και πολλά παράπονα από τους Λαρισαίους για την διαιτησία

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(Τραϊανός Δέλλας): Κνετ (λ.τ. 75' Μελίσσας), Λιάβας, Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Αριγίμπι (57' Μεντόσα), Ντάλσιο, Ντίας, Γιάκολις (68' Αρσούρα), Τσιγγάρας, Ταχάρ (75' Περέιρα), Βέργος.

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης (60' Γλύνος), Μιχαήλ (90' Μούζεκ), Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι, Ζίζιτς, Πινακάς, Μπέρτος, Τρούγιτς (90' Γιουνές).

Η ΑΕΛ έβγαλε ανακοίνωση στη διάρκεια του αγώνα για κάποιες από τις αποφάσεις του Ζαχαριάδη

"Η ΑΕΛ διαμαρτύρεται τόσο για τη συμπεριφορά της Nova, που δεν κάνει replay στις φάσεις, όσο και για τη συμπεριφορά των δύο βοηθών διαιτητών, του γνωστού Απτόσογλου (αγώνας στην Ξάνθη με Λάμπρου κλπ) και για την ακραία συμπεριφορά του δεύτερου βοηθού Κωνσταντίνου, ο οποίος στη φάση του ανύπαρκτου πέναλτι δεν υπέδειξε οφσάιντ 3 μέτρα του επιθετικού του Παναιτωλικού.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση μας όμως είναι ο Γκορτσίλας στο VAR.

Κρίμα γιατί πιστεύαμε ότι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε κερδίσει έναν έντιμο διαιτητή.

Δυστυχώς οι απόγονοι των εργαλείων - διαιτητών του Θωμά και της παράγκας του Κόκκαλη συνεχίζουν το έργο των πατεράδων τους. Η επανάληψη στο πέναλτι που απέκρουσε ο Νάγκι δείχνει τι ήρθε να κάνει απόψε στο Αγρίνιο ο Ζαχαριάδης".

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κράτησαν πανό, με το μήνυμα «Τρέξε και εσύ μαζί μας» για την Αναστασία και τη Δέσποινα

Ο ΠΣΑΠ με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως θα προσφέρει 5 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο που θα τρέξουν τα μέλη του στις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League που θα διεξαχθούν στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δύο κοριτσιών που μας παραδίδουν μαθήματα ζωής.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom