Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Στον οικογενειακό κύκλο ψάχνουν το μυστικό


του Κωνσταντίνου Νικολόπουλου 
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη µυστηριώδη εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέµιδος. Μετά τις άκαρπες έρευνες της Αστυνοµίας στο κέντρο της Αθήνας για τον εντοπισµό της νεαρής κοπέλας, όπως αποκαλύπτει η Realnews, οι Αρχές έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον του κοριτσιού. 


Ο δικηγόρος της οικογένειας της Αρτέµιδος, Αναστάσιος Ντούγκας, επιβεβαίωσε τη συγκεκριµένη εξέλιξη.

«Οι έρευνες της Αστυνοµίας έχουν στραφεί προς τον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο της Αρτέµιδας, ωστόσο διευκρινίζω πως οι στενοί συγγενείς της δεν βρίσκονται στο µικροσκόπιο.

Ενδεχοµένως, κάποιοι που γνώριζαν πράγµατα για την οικογενειακή κατάσταση της 19χρονης να εµπλέκονται στην εξαφάνισή της. Θεωρώ ότι η Αρτεµις έχει παγιδευτεί και αυτό σύντοµα θα αποδειχθεί», δηλώνει στην «R» ο κ. Ντούγκας. 

Η Αρτεµις έφυγε από το σπίτι της το µεσηµέρι της 16ης Οκτωβρίου για να πάει σε πολυκατάστηµα παιχνιδιών στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη για εργασία. Τίποτε δεν προµήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της και το κινητό της τηλέφωνο είναι κλειστό.

Ο Γολγοθάς για τους γονείς της και τα αδέλφια της είχε µόλις ξεκινήσει. Σύµφωνα µε τις έρευνες της Αστυνοµίας, η Αρτεµις δεν πήγε ποτέ στη συνέντευξη. Το τελευταίο στοιχείο από τη νεαρή κοπέλα είναι το υλικό από κάµερα ασφαλείας, που τη δείχνει να περπατά την ηµέρα της εξαφάνισής της σε δρόµο στο Κορωπί, µε κατεύθυνση τη στάση λεωφορείου µε το οποίο θα πήγαινε στον προορισµό της. 

Ωστόσο, 19χρονη κατευθύνθηκε σε διαφορετική στάση λεωφορείου, κάτι που µέχρι και σήµερα οι δικοί της άνθρωποι δεν µπορούν να εξηγήσουν.

«Την εκµεταλλεύονται…»

Οι εβδοµάδες περνούν βασανιστικά για τα µέλη της οικογένειας της νεαρής κοπέλας και όλοι πιστεύουν ότι αυτή η περιπέτεια θα έχει αίσιο τέλος. Κάθε ηµέρα φτάνουν νέες µαρτυρίες που υποστηρίζουν ότι είδαν την Αρτέµιδα σε κάποιο σηµείο. 

Μέχρι σήµερα, δυστυχώς, κανένα από αυτά τα στοιχεία δεν έχουν οδηγήσει σε κάποιο θετικό αποτέλεσµα και η οικογένεια της 19χρονης απογοητεύεται. Ωστόσο, δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να ελπίζουν.

«Η υπόθεση έχει εξελιχθεί σε θρίλερ. Καθηµερινά, άγνωστοι άνθρωποι µε καλούν στο γραφείο για να µε ρωτήσουν αν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ο απλός κόσµος δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για την υπόθεση», δηλώνει στην «R» ο δικηγόρος της οικογένειας της Αρτέµιδος και επαναλαµβάνει την εκτίµησή του ότι η 19χρονη έχει παγιδευτεί. 

«Είµαι σίγουρος ότι η νεαρή κοπέλα κρατείται από κάποιους χωρίς τη θέλησή της και την εκµεταλλεύονται. ∆εν γνωρίζω µε ποιον τρόπο, αλλά είµαι πεπεισµένος ότι παγιδεύτηκε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγµή, ο κ. Ντούγκας σχολιάζει όσα έχουν δει το φως της δηµοσιότητας τις τελευταίες ηµέρες σχετικά µε την εξαφάνιση της Αρτέµιδος, κάνοντας λόγο για σενάρια επιστηµονικής φαντασίας. 

«Ακούω να κυκλοφορούν ανακριβείς πληροφορίες για την υπόθεση. Το πιο πρόσφατο που διάβασα είναι ότι η 19χρονη, λίγες ηµέρες πριν εξαφανιστεί, είχε υποβληθεί σε µια χειρουργική επέµβαση. Κατηγορηµατικά, λοιπόν, απαντώ ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η Αρτεµις ήταν υγιέστατη και δεν είχε κάνει κανένα χειρουργείο», σηµειώνει ο κ. Ντούγκας. Mαρτυρίες

Λίγες ηµέρες µετά την πληροφορία ότι µια κυρία είδε τη νεαρή κοπέλα να κατεβάζει τη µάσκα της για να της µιλήσει σε πολυκατάστηµα στον Βόλο, µια καινούργια µαρτυρία οδηγεί σε νέο γύρο αστυνοµικών ερευνών. 

«Λάβαµε την πληροφορία ότι η Αρτεµις βρισκόταν στην παραλία του Βόλου µαζί µε δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών. Οι έρευνες συνεχίζονται από τους αστυνοµικούς.Μάλιστα, και ο ίδιος βρίσκοµαι στον Βόλο, προκειµένου να παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις», λέει ο κ. Ντούγκας και προσθέτει: «Το στοιχείο που µας προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι ότι όλες οι µαρτυρίες αφορούν τις περιοχές στο κέντρο της Αθήνας, Μοναστηράκι, Οµόνοια, αλλά και την πόλη του Βόλου. ∆εν θεωρώ ότι αυτό είναι τυχαίο».

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται και οι έρευνες της ∆ίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήµατος για τα µηνύµατα που είχε δεχθεί ο αδελφός της Αρτέµιδος πριν από λίγες εβδοµάδες. Ο αποστολέας τους ζητούσε από την οικογένεια της 19χρονης να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασµό το ποσό των 5.000 ευρώ για να την αφήσει ελεύθερη. Από την πλευρά του, ο 20χρονος Αρης, αδελφός της νεαρής κοπέλας, κατέθεσε µήνυση κατά αγνώστου για τα συγκεκριµένα µηνύµατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom