Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Ηττα του Παναιτωλικού 0 - 1 από τον Απόλλωνα - Κωμικοτραγικά πράγματα από το VAR (βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε το απόγευμα τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο ανοίγοντας την αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά από ένα μέτριο ματς, με τη μπάλα να γυρνάει άσκοπα μεταξύ των δύο περιοχών, πολλά φάουλ και απίστευτα λάθη και από τις δύο ομάδες... κι ένα μεγαλύτερο από το VAR που γύρισε τον αγώνα 1 λεπτό πίσω και ακύρωσε γκολ του Παναιτωλικού,ο Απόλλωνας πήρε μία μεγάλη νίκη με 1 - 0 μέσα στο Αγρίνιο!

Ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία,αλλά γυρόφερνε τη μπάλα χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει τελική προσπάθεια και να απειλήσει την εστία του Απόλλωνα...

Στο 36' γκολ για τον Απόλλωνα Σμύρνης στην πρώτη και ουσιαστικά μοναδική τελική του στο πρώτο μέρος: Ωραία κίνηση από δεξιά του Ιωαννίδη και πάσα προς τον Μαρκ Φερνάντεθ στην μικρή περιοχή, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Ριζούπολης...0 - 1!

Λήξη του ημιχρόνου με τον Απόλλωνα να προηγείται 0 - 1

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές,αλλά πολύ γρήγορα(54') ο Δέλλας προχώρησε σε δύο μπας και γυρίσει το παιχνίδι... κάτι που έκανε λίγο αργότερα(64') και ο Παράσχος βλέποντας την ομάδα του να οπισθοχωρεί.

Στο 52' η πρώτη αξιόλογη φάση για τον Παναιτωλικό: Ο Μάσουρεκ μέσα στην περιοχή έκανε την ντρίπλα και το δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 57' μία καλή κεφαλιά του Βέργου, με τον Βέρχουλστ να μπλοκάρει σταθερά.

Τα λεπτά κυλούσαν με τον Απόλλωνα να κρατάει το προβάδισμα στο σκορ, τον Παναιτωλικό να προσπαθεί ματαίως, ενώ τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο εκατέρωθεν!

Χωρίς κέντρο η ομάδα του Δέλλα,με τους Λιάβα και Κωνσταντόπουλο να προωθούν στην επίθεση τη μπάλα κάνοντας εύκολο το έργο των αμυντικών του Απόλλωνα...

Στο 73' γκολ και ισοφάριση για τον  Παναιτωλικό: Ο Χόρχε Ντίας έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά γύρισε παράλληλα προς την εστία, ο Ταχάρ μπερδεύτηκε και δεν μπόρεσε να πλασάρει,αλλά η μπάλα έφτασε στον Μεντόσα που απέφυγε τον Μπαξεβανίδη και ισοφάρισε σε 1 - 1.... αλλά....

Από το 75' μέχρι και το 80' ο διαιτητής Τζοβάρας περίμενε το VAR να εξετάσει ένα οφσάιντ του Απόλλωνα τουλάχιστον ένα λεπτό πριν την επίτευξη του γκολ του Παναιτωλικού.
 
Στο 80' τελικά ακυρώθηκε το γκολ!!! Ο Τζοβάρας έδειξε πως στην αρχή της φάσης από την οποία ξεκίνησε το γκολ του Παναιτωλικού ο Φατιόν, έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού, είχε ξεκινήσει επίθεση από θέση οφσάιντ το οποίο δεν είχε σημειωθεί. Οπότε ακύρωσε το γκολ και έδειξε οφσάιντ υπέρ της ομάδας του Αγρινίου. Όλα αυτά μετά από τουλάχιστον επτά λεπτά!!!

Στο 90' πολύ κοντά στο γκολ ο Παναιτωλικός: Σέντρα από τα δεξιά και σουτ του Ταχάρ το οποίο έφυγε λίγο έξω.

Στα 9 λεπτά των καθυστερήσεων ο Παναιτωλικός ήταν συνέχεια στην επίθεση, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ.

Στο 98' ακυρώθηκε γκολ του Ντάουντα ως οφσάιντ και το ματς τελείωσε 0 - 1...

Μεγάλη νίκη για τον Απόλλωνα,έστω και με την βοήθεια των διαιτητών... Ο Παναιτωλικός ήταν που ήταν για κλάματα ήρθε και το VAR και τον αποτελείωσε!!!!

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ,Μεντίνα(87' Περέιρα), Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Τσιγγάρας(87' Ασάντι), Ντίας, Αριγίμπι(54΄Γιάκολις),Ντουάρτε(71' Μεντόσα),Μάζουρεκ(54΄Ταχάρ), Βέργο.

Απόλλων (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ,Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ντομίνγκεζ,Χουχούμης,Φατιόν, Κολ, Σλίβκα, Μαρκ Φερνάντεθ(64' Τσιλούλης), Μπεντινέλι,Ιωαννίδης(64' Ντάουντα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom