Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Ο Παναιτωλικός "τσίμπησε" βαθμό, 0 - 0 στο Βόλο (φωτο)


O Βόλος και o Παναιτωλικός αναμετρήθηκαν το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά από ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες και με τον Παναιτωλικό να αγωνίζεται για περισσότερο από μία ώρα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζανακάκη με δύο κίτρινες,οι δύο ομάδες έμειναν στο 0 - 0 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Η ομάδα του Αγρινίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κερδίζοντας νωρίς τρία κόρνερ, τα οποία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί, ενώ από την πλευρά των γηπεδούχων ο Ουάρντα πάλευε και... πέτυχε την αποβολή, όχι όμως και γκολ αφού ο Μελίσσας απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε στο 59'!

Ηταν στο 28' όταν ο Τζανακάκης σταμάτησε βίαια τον πρώην παίκτη του Παναιτωλικού Ουάρντα, που έβγαινε μόνος του, είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Στο 37' παραλίγο να δημιουργηθεί κίνδυνος για τον Βόλο από το πουθενά: Ανέβηκε ψηλά ο Κλέιμαν κάνοντας λάθος, ο Βέργος προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί με πλασέ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 42'  σ' ένα σουτ του Μαρτίνες από μακριά, ο Μελίσσας απέκρουσε σε πρώτη φάση, στη συνέχεια ο Ριένστρα έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Παναιτωλικού.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές, με την ομάδα του Βόλου να έχει τον έλεγχο και να πιέζει,αλλά και τον Παναιτωλικό να προσπαθεί για το καλύτερο, ενώ ο Δέλλας δεν άργησε να κάνει δύο κινήσεις ταυτόχρονα στο 53' για να φρεσκάρει την ομάδα του.

Τα λεπτά κυλούσαν ο Βόλος είχε την πρωτοβουλία, ενώ ο Παναιτωλικός πρόσεχε περισσότερο την άμυνά για να κρατήσει το 0 - 0.

Στο 58' πέναλτι για τον Βόλο: Ο Περέα μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή με ωραία ατομική ενέργεια και ανατράπηκε από τον Περέιρα,έγινε έλεγχος από το VAR και στο 59' ο Ουάρντα το εκτέλεσε με τον Μελίσσα να αποκρούει εντυπωσιακά!

Στο 69' ευκαιρία για τον Βόλο: Η μπάλα έπειτα κόντρες έφτασε στον Δουβίκα στην καρδιά της περιοχή του Παναιτωλικού, εκείνος πλάσαρε με τον Κωνσταντόπουλο να διώχνει σε κόρνερ...

Ο Βόλος προσπαθούσε, μάλλον ανορθόδοξα με γεμίσματα κυρίως, όμως ο Παναιτωλικός με ομηρικές μάχες μέσα κι έξω από την περιοχή του κρατούσε το 0 - 0....

Στο 90+1' ο Περέα προσπάθησε να κάνει το κοντρόλ μέσα στην περιοχή, ο Μελίσσας βγήκε και μπλόκαρε, ενώ κέρδισε και το φάουλ. Αψιμαχίες και από μία κάρτα σε Μελίσσα και Ουάρντα...

Στο 90+5 ο οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, το VAR έδειξε οφσάιντ προηγούμενη φάση και εκεί τελείωσαν όλα στο Βόλο....

Παρά τις συνεχόμενες προσπάθειες των γηπεδούχων ο Παναιτωλικός δεν δέχτηκε γκολ κι έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό από τον Βόλο!

Βόλος: Κλέιμαν, Ντεντάκης, Κολόμπο, Σάντσες, Ριένστρα, Νίνης, Περέα, Ουάρντα, Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Τζανακάκης, Ταχάρ(96' Βάντερσον), Τσινγκάρας, Ντάλσιο, Γιάκολις(53' Περέιρα) , Μεντόσα(53' Μάζουρεκ), Βέργος(71' Αζάντι), Ντίας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom