Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Βικτώρια Καρύδα: Οι δολοφόνοι του συζύγου μου δεν θα γλιτώσουν


του Πάνου Σουρέλη και του Θεοδόση Πάνου
«Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν» δηλώνει στη Realnews η Βικτώρια Καρύδα, χήρα του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του εκτελεστή του, έξω από το σπίτι του στη Βούλα, στις 31 Οκτωβρίου του 2018.

Από την πρώτη σειρά των εδράνων του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η σύζυγος του θύματος ξαναζεί το δράμα. Ελάχιστα μέτρα μπροστά της κάθονται οι δυο κατηγορούμενοι, αδέλφια από τη Βουλγαρία, που αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Η ίδια όμως είναι σίγουρη για την ενοχή τους και περιμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης. "Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη" λέει η τραγική γυναίκα στην "R".

Η συναισθηματική φόρτιση της Β. Καρύδα είναι έκδηλη. Συνήθως συνοδεύεται από δυο φιλικά της πρόσωπα. Φαίνεται εκνευρισμένη κάθε φορά που τους βλέπει να περνούν από δίπλα της για να καθίσουν στο εδώλιο. Δαγκώνει τα χείλη της όποτε τους ακούει να αρνούνται τις κατηγορίες.

"Και εγώ και ο αδελφός μου είμαστε αθώοι. Μου λείπει πολύ η οικογένειά μου" είπε στην απολογία του ο ένας κατηγορούμενος με τη σύζυγο του θύματος να μην καταφέρνει να κρατηθεί και να σχολιάζει: "Κι έμένα μου λείπει ο άνδρας μου".

"Ψεύτικο το άλλοθι"

Αναταραχή στη δικαστική αίθουσα προκάλεσε η εμφάνιση μιας γυναίκας από τη Βουλγαρία, που προσέφερε άλλοθι στους δυο κατηγορουμένους καθώς υποστήριξε ότι την ώρα της εκτέλεσης βρισκόταν σε ξενοδοχείο με τον έναν κατηγορούμενο προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά , ενώ ο δεύτερος ήταν υπό την επήρεια μέθης και έφυγε από το ξενοδοχείο με ταξί.

Όταν ρωτήθηκε γιατί κατέθεσε τη μαρτυρία με τόσο μεγάλη καθυστέρηση, υποστήριξε ότι τότε συζούσε με άλλον άνδρα όμως σήμερα έχει χωρίσει και δεν φοβάται πια τις συνέπειες.

"Παρουσίασαν ένα ψεύτικο άλλοθι μετά από 22 μήνες με σκοπό να παραπλανήσουν το δικαστήριο.Είμαι βέβαιη ότι δεν θα τα καταφέρουν" ξεσπά η Β. Καρύδα.
https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom